Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Peuterdans

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988GEANNULEERD | Al een kaartje gekocht? We nemen contact op per mail. Check je spam.

Vr 6 nov | 10.00 uur STUDIO | €5 | Ooievaarspas 50% |

Voor jongens en meisjes tot 6 jaar met hun ouders, opa of oma.

O.l.v. Annelieke Plugge
Begeleiders en kinderen moeten ieder een kaartje hebben voor het deelnemen aan Peuterdans! Kaartjes kunnen uitsluitend online gekocht worden tot vrijdagochtend 09:00 uur.

Samen met je kind dansen, springen en swingen op muziek? Kom naar Peuterdans, voor jongens en meisjes tot 6 jaar met hun ouders, oma of opa.
Plezier maken staat voorop en daarnaast is er aandacht voor de fantasie en belevingswereld van kinderen. Hun motoriek, samenspel en ritmegevoel wordt geprikkeld. 

Praktische informatie
Leeftijdsindicatie: van 2 tot 6 jaar.
Peuterdans duurt ongeveer 45 minuten.
Peuters en hun begeleider moeten allebei een kaartje kopen.

Extra maatregelen omtrent corona 
- U kunt alleen online kaartjes kopen tot 09.00 uur op de dag van de voorstelling. 
- De dansstudio bevat een goed werkend luchtcirculatiesysteem.
-De dansstudio bevat afgebakende vakken waar de 1,5 meter gewaarborgd kan worden voor de ouders. Kinderen mogen vrij bewegen en hoeven geen afstand te bewaren tot andere kinderen en volwassenen.
-Per kind mag er maximaal 1 ouder een kaartje kopen.
-Voor en na het concert is er helaas geen mogelijkheid tot het gebruikmaken van de horeca.
-Het gebouw en de zaal gaat 15 minuten voor het concert open. Bij binnenkomst is er desinfecterende gel voor de bezoekers.
- De prijs is iets verhoogd vanwege de maatregelen omtrent corona.

Coronamaatregelen
Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Daarom openen we onze theaterzalen volgens een protocol waarin duidelijke richtlijnen staan hoe bezoekers en medewerkers 1,5 meter afstand kunnen houden. Ook worden er diverse hygiëne maatregelen genomen. We zullen ons de komende tijd met al onze medewerkers inzetten om te voldoen aan het protocol, en daarmee een veilige en prettige ervaring te bieden aan onze bezoekers. Lees hier meer.