DNR Bluesclub | The Wizards komen eraan!

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988The Wizards ft. Nicko Christiansen + Bas Paardekoper

Vr 10 nov | 20:30 | GROTE ZAAL | Online €5 | Kassa €6

Hammondorgel en gitaarvirtuoos zorgen voor zinderende bluesavond.

The Wizards Hammond Project, ft. Nicko Christiansen begint om 20.30 uur.
Bas Paardekooper and the Wizards beginnen om 22.00 uur.
De Wizards zijn een wisselende groep uitstekende muzikanten die gastmuzikanten begeleiden en speciale projecten doen. De Wizards spelen twee sets met als eerste:
The Wizards Hammond Project.
In dit project staat uiteraard het Hammond-orgel centraal en wordt muziek gespeeld van Hammond grootheden als Jimmy Smith, Dr. Lonnie Smith en Booker T. Aan het Hammond Project doen de volgende Wizards mee: Patrick Lejewaan – Hammond; Nicko Christiansen – sax; Ron Lezer – gitaar; Willem Augustijn – bas; Rooie Ruud - drums.
Na de pauze neemt bluesrock gitaarvirtuoos Bas Paardekooper de hoofdrol over.
Het optreden van Bas Paardekooper & the Wizards op Jazz in de Gracht was een van de hoogtepunten van het festival en smaakte naar heel veel meer. Reden genoeg om deze geweldige combinatie voor de DNR Blues Club te boeken. Bas Paardekooper wordt door de volgende Wizards begeleid: Ron de Bruyn – gitaar; Patrick Lejewaan – orgel; Willem Augustijn – bas; Rooie Ruud - drums.
Verwacht
19 januari 2018: John F. Klaver Band;
2 maart 2018: AJ Plug Band