Let op: vanaf 1 juni gaat het theater beperkt open met proefvoorstellingen. Zodra het programma bekend is, vindt u hier meer informatie terug. Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

DNR Expositie | Spetters!

Kakelbont gezelschap in zwartwit

Vr 10 nov - 23 dec | GEBOUW | Gratis

Ook zo benieuwd naar de gezichten achter het theater aan de Weimarstraat?

De Nieuwe Regentes kreeg onlangs het Haags Keurmerk voor Vrijwilligersorganisaties uitgereikt. Zonder de meer dan 100 vrijwilligers zou De Nieuwe Regentes niet blijven drijven! Fotograaf Alex Schröder legde deze onmisbare spetters vast in een serie oprechte portretten. De zwart-wit foto’s staan in scherp contrast met het bont gezelschap dat schuilt achter theater De Nieuwe Regentes.

Ben je ook zo benieuwd naar de gezichten achter het theater aan de Weimarstraat?

De expositie wordt geopend door Sam Hermans, directeur afdeling Onderwijs en Cultuur bij de Gemeente Den Haag, op woensdag 6 december. 
De foto's zijn te zien van 10 november tot 23 december 2017.

De expositie is mogelijk gemaakt door de Gemeente Den Haag en Fonds 1818.