Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Babyconcert | Krul Muziek

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Rustgevende én actieve ervaring voor de allerjongsten (<18 mnd)

Wo 20 dec | 9:30 | GROTE ZAAL | Online €7,50 | Kassa €8,50

Wist je dat je op fluitmuziek van Bizet een prachtige vlinder kunt laten vliegen?

Wist je dat je op fluitmuziek van Bizet een prachtige vlinder kunt laten vliegen? En dat je met vrolijke vioolmuziek heerlijk mee kunt rammelen?

‘Het Babyconcert’ voor baby’s van 0 tot 1,5 jaar vindt plaats op een groot kleed waar zowel de baby’s als de ouders en musici zitten. De afwisseling tussen prachtige klassieke muziek, stilte, klankkleuren, luisteren en interactie maakt het babyconcert tot een rustgevende maar toch ook een actieve ervaring voor de allerjongsten.

De musici en de kinderen spelen samen kiekeboe, maken muzikale grapjes en dansen mee met de muziek gespeeld door professionele musici op viool, altviool en cello. Multi-muzikant Félice van der Sande neemt de kinderen mee in de muzikale spelletjes met de glissandofluit, melodica, triangel en dwarsfluit. Het is verrassend leuk om te zien hoe kleine kinderen reageren en meedoen met de muziek!

Praktische informatie
Ouders en baby's betalen ieder online 7,50 euro, aan de kassa 8,50 euro.
Duur concert: 30 minuten.
Het is handig om je baby in een draagzak mee te nemen.
Kinderwagens kunnen worden geparkeerd in 'Het Diepe'.
Er is een verschoonplek in het theater, vraag ernaar bij de kassa.