Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Homme Fatale | Sven Ratzke

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Rebellen, buitenbeentjes, oplichters, duivels en hartendieven

Vr 15 dec | 20:15 | GROTE ZAAL | Online €20 | Kassa €22

Spannende show vol absurde verhalen en steengoede muziek.

Is het altijd de femme die fataal is en de man verleidt en in het ongeluk stort? Sven Ratzke draait het om en zet juist de fatale en raadselachtige man - rebellen, buitenbeentjes, oplichters, duivels en hartendieven - centraal in zijn nieuwe programma HOMME FATALE.

De Nederlands-Duitse theatersensatie Sven Ratzke heeft wereldwijd een grote schare fans en recensenten overtuigd met zijn spannende shows vol absurde verhalen en steengoede muziek. Hij speelt voor uitverkochte zalen van New York tot Sydney en van Berlijn tot Londen. ‘Sven Ratzke is a must-see’ schreef New York Press en ‘Allemachtig, wat een entertainer’ vulde de Volkskrant aan.

Voor HOMME FATALE vroeg hij de beste singer-songwriters van dit moment om nummers te schrijven: Rufus Wainwright, Lisa Hannigan, Dez Mona en Fay Lovsky. Filmische verhalen op muziek over de homme fatale in al zijn facetten. Verleidelijke songs waarin Ratzke meer dan ooit de popsound opzoekt: de ene keer met een bruisende beat, dan weer als intieme chanson. En zoals altijd in glamorous outfits en begeleid door zijn virtuoze band.

Limelight Magazine*****: ‘Cabaret at its finest!’
Theaterkrant****: ‘Ratzke is een cabaretgrootheid’ 
Theaterguide, Australia*****: ‘This is cabaret at its best, with a performer at his greatest’
De Telegraaf: ‘Sven Ratzke lijkt voor de schijnwerpers geboren, met de bühne als zijn natuurlijke habitat. Een rasentertainer.’
Berliner Morgenpost*****: ‘Ratzke is een taboebreker, een zinderende diva die met zijn indrukwekkende stem alles kan zingen.’ 

www.sven-ratzke.com

Ratzke was onlangs te zien op TV bij Paul de Leeuw met een voorproefje van 'Homme Fatale'.