Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Twinkel Kleine Ster | Krul Muziek (uitverkocht)

Dreumes kerstconcert (0-6 jaar)

Wo 20 dec | 10:30 | GROTE ZAAL | Online €7,50 | Kassa €8,50 | gezin €25

Swingen, zingen en muziek maken met rinkelende belletjes in een muzikale droomwereld.

Kaartverkoop
Koop hier kaarten
Koop hier een gezinskaart (4 personen)

Trakteer je kind(eren) dit jaar op de muzikale droomwereld in kerstsferen met ons kerstconcert speciaal voor de allerjongsten! Het muzikale gezelschap ‘Krulmuziek’ neemt de kinderen mee in de wereld van de strijkmuziek van grote componisten om vervolgens te swingen, te zingen en samen muziek te maken met rinkelende belletjes in kerstsfeer.
Waar het ene kind volledig wordt betoverd door de muziek, klapt en swingt het andere kind meteen mee. Verlegen kinderen krijgen de tijd om te wennen doordat het concert rustig start en er al snel een lach verschijnt bij de eerste kiekeboemuziekjes. Stilzitten is niet nodig: spontane reacties van het jonge publiek worden juist gewaardeerd!
Volwassenen mogen naar binnen voor de prijs van een kinderkaartje! Misschien is een gezinskaart voordelig: €25 (voor max. 4 personen).

De baby’s liggen vooraan met hun ouders/verzorgers op een kleed zodat ze alles goed kunnen volgen en er heerlijk bij kunnen zitten of liggen. Alle andere kinderen en hun ouders/ verzorgers nemen plaats in de zaal waar ze meespelen, luisteren en zingen.

Een prachtig kerstcadeau voor kinderen van 0-6 jaar!

Bovendien is dit een zeer rijke muzikale ervaring doordat het speciaal is ontwikkeld voor deze doelgroep vanuit de expertise van Muziek op Schoot en ervaren professionele klassieke muzikanten.
Na elk concert is er een ruimte voor een ‘Meet & Greet’, een informele ontmoeting tussen de kinderen en de muzikanten. De kinderen spelen dan op een echte viool of cello, zelfs voor de allerkleinste handjes is er een echt viooltje!

http://krulmuziek.nl/kerstconcerten/

Praktische informatie
Volwassenen mogen naar binnen voor de prijs van een kinderkaartje!
Een gezinskaart kan voordelig zijn: €25 (max. 4 personen)
Het is handig om je baby in een draagzak mee te nemen.
Kinderwagens kunnen worden geparkeerd in 'Het Diepe'.
Er is een verschoonplek in het theater, vraag ernaar bij de kassa.