Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De uitdaging van Thijs Borsten

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Lilian Vieira van Zuco 103 | Arnold Veeman

Vr 26 jan | 20:15 | GROTE ZAAL | Online €15 | Kassa €17

Samba Soul-zangeres neemt het op tegen Gronings-Surinaamse Singer-songwriter.

De Uitdaging is al jaren een begrip bij publiek en artiesten. Grote namen als Tania Kross, Mathilde Santing en Ernst Daniël Smid stapten in de muzikale boksring en genoten van de spetterende muzikale confrontaties. Komend seizoen komt dit beproefde concept terug in dit theater met een serie van drie unieke muzikale combinaties.

In januari neemt de Braziliaanse Lilian Viera (Zuco 103) het met haar samba soul op tegen de Gronings-Surinaamse singer-songwriter Arnold Veeman. Een groter contrast is haast niet denkbaar; dit is De Uitdaging ten voeten uit.  

De band van De Uitdaging bestaat uit:
Thijs Borsten - piano/presentatie | Xander Buvelot – bas | Arno van Nieuwenhuize – drums

 

Lilian Viera is de beste en meest authentieke Braziliaanse zangeres die Nederland rijk is. Bekend van Zuco 103, Lilian tourde over de hele wereld met deze zeer populaire band. Op 23 jarige leeftijd kwam de samba soul zangeres naar Nederland waar ze meteen indruk maakte met haar speciale stem en uitstraling. Ze trad op met jazz- soul- en funkbands en vele DJ’s over de hele wereld. De laatste tijd zoekt ze steeds meer haar roots op met het zingen van populaire Braziliaanse muziek en akoestische Samba in het Portugees.
www.lilianvieira.com

Arnold Veeman is het best bewaarde geheim van het noorden. Opgegroeid in een boerengezin in het Groningen van de jaren 70, hoorde hij in alle geluiden van de oude boerderij muziek.  Zijn grote broers en zussen luisterden er naar Steely Dan en Deep Purple. Arnold is zo onder de indruk van alle klanken dat hij al vroeg besluit alle muziek van de wereld te willen leren kennen. 
www.arnoldveeman.com