Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

DNR Bluesclub | John F. Klaver Band

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Kom Klaver en band live ervaren!

Vr 19 jan | 20:30 | GROTE ZAAL | Online €5 | Kassa €6

Award winning bluesgitarist van Hollandse bodem.

John.F Klaver komt na zijn geweldige optreden in 2016 wederom naar de DNR Blues Club, deze keer om zijn splinternieuwe album ‘Catch the morning sun’ te laten horen.  
Na het winnen van diverse awards, waaronder die van ‘Beste Bluesgitarist 2015’, leek  het logisch dat John op de door hem ingeslagen weg voort zou blijven gaan, maar niets is minder waar. Hij koos voor een nieuwe route met nieuwe bandleden, nieuw repertoire en een andere bezetting. De redenen hiervoor: groei en gewoon doen wat goed voelt.
Anders dan bij zijn eerdere CD's heeft John bij de opname van ‘Catch the morning sun’ gebruik gemaakt van de diensten van de producers en engineers Sven Figee en Roland Dirkse die  eerder werkten met o.a. Anouk, Sven Hammond Soul en Niels Geuzebroek.
Door de nieuwe band en de gelouterde producers heeft deze plaat een frisse Klaver-sound gekregen. Een sound die niet alleen  door blues is beïnvloed, maar ook door americana, pop en rock en die eigentijds is afgewerkt.
Kom Klaver en band  live ervaren!
 
John-F Klaver – Gitaar/Zang
Nicole Verouden – Zang
Peter Weissink – Drums
Tenny Tahamata – Basgitaar
 

Verwacht: 2 Maart 2018: AJ Plug Band
www.facebook.com/DNRBluesClub/