Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Uitdaging van Thijs Borsten

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Sarah Jane | Shishani Vranckx

Vr 23 feb | 20:15 | GROTE ZAAL | Online €15 | Kassa €17 | Ooievaarspas 50% korting

Vuurwerk tussen soul-funk-R&B zangeres en de koningin van de Namibische muziekscene.

Thijs Borsten verzamelt bijzondere artiesten met unieke stemmen. Hij verenigt in de uitdaging verschillende muzikale werelden. Begeleid door Thijs en zijn band maken zangers met een verschillende muzikale achtergrond elkaars repertoire eigen in een muzikaal duel met alleen maar winnaars. De Volkskrant noemt het ‘magisch’  en Tania Kross vat het als volgt samen: ‘Het is een feestje voor ons, de muzikanten, waar jullie als publiek ook bij mogen zijn. De Uitdaging is voedsel voor onze ziel’.

Sarah Jane, soul- funk- en R&B zangeres en een graag geziene gast bij DWDD, gaat in februari de confrontatie aan met singer-songwriter Shishani Vranckx met roots in Namibië. Deze twee grote stemmen bij elkaar belooft vuurwerk!

De band van De Uitdaging bestaat uit:
Thijs Borsten - piano/presentatie | Xander Buvelot – bas | Arno van Nieuwenhuize – drums

Sarah Jane staat op het punt van doorbreken. Buiten dat zij een graag geziene gast is bij DWDD is haar single Ik mis je een regelrechte hit. Sarah was de grote verrassing van Noorderslag 2015, ze won de Amsterdamse popprijs van 2014 en werd uitgeroepen tot NPO Radio 6 Soul & Jazz Talent. Ze is achtergrondzangeres geweest van grote namen als Glennis Grace en Rita Marley en trad op met verschillende hip-hop formaties.
www.sarahjanemusiq.com

Shishani Vranckx is de koningin van de Namibische muziekscene; haar naam betekent niet voor niets ‘kroon’ in het Oshiwambo, een van de lokale talen. Shishani is een talentvolle singer-songwriter, geliefd om haar zwoele en krachtige stem. Ze groeide op in Nederland maar haar stijl is sterk beïnvloed door de Afro-Amerikaanse en Afrikaanse muzikale tradities.  
www.shishani.nl