Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Haagse Spot

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Durf jij het aan, front row bij het try-out podium?

Di 20 mrt | 20:30 | KETELHUIS | Online €12,50 | Kassa €14,50 | Ooievaarspas 50% korting

Beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers.

Met een dynamische programmering van vier artiesten in verschillende disciplines, kun jij als 'Spotter' elke derde dinsdag van de maand talent en ongeslepen rauw materiaal van de beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers zien. Als je ze later terugziet ergens in het land of op TV kun je zeggen: 'Ik was erbij in De Nieuwe Regentes'!

Deze avond te zien bij De Haagse Spot:

Uw host: Herman de Smit
Als kind wilde ik al presenteren. Met Lego en de bordjes van Rumnikub speelde ik al een van de grootten van die tijd te zijn. En dat wil ik eigenlijk nog steeds. Sinds een paar jaar heb ik die passie weer opgepakt en presenteer ik weer. Ieder publiek is anders, ieder publiek is uniek. Ieder publiek is leuk! En dat geldt ook voor de optredende artiesten. Als verbindende factor sta ik tussen publiek en artiest en maken we er met elkaar een vette avond van!Rik Rottier
Rik Rottier is het type cabaretier die je het best kan bestempelen als iemand die je niet in één hokje kan plaatsen. Hij brengt rake observaties op een energiek bedje van absurdisme met wat taalvirtuositeit on the side. Rik strijdt voor het behoud van zijn onafhankelijkheid en vrijheid, maar wil ondertussen verweven blijven met de rest van de wereld. Rik groeide op in Eindhoven, studeerde in Nijmegen en woont nu in Amsterdam, maar zijn echte thuis is toch echt het podium.
Rik was finalist voor de International Comedy Festival Rotterdam Talent Award in 2016.

 

Sanjeevani Hendriks
Sanjeevani Hendriks is in 2007 afgestudeerd aan de Amsterdamse Theateracademie. Sindsdien is zij bezig om zich te ontwikkelen op gericht gekozen gebieden binnen het theatervak, met als doel om uiteindelijk de cabaretvloer op te stappen. In 2015 besloot ze dat het zover was. Sindsdien heeft zij behoorlijk wat vlieguren achter de rug.
Op dit moment treed Sanjeevani op met haar derde solo programma BONTKRAAG. In BONTKRAAG praat zij rap en langzaam, o.a. over liegen, Fairtrade, en rabarber.
Ook stelt Sanjeevani een paar relevante, serieuze vragen waar je misschien wel rijker van raakt. En natuurlijk zorgt Sanjeevani op haar eigen BONTE manier voor voldoende stofjes die vrijkomen.
Wil je meer weten over Sanjeevani? Of wil je beelden zien? Check www.sanjeevanihendriks.nl.

 

Chris van Eck
Pas laat ontdekte Chris het talent dat hij eigenlijk al tijden gebruikte. Voor de klas wist hij de lessen en de verhalen zo te vertellen dat zijn leerlingen die zich jaren later nog wisten te herinneren. Bij toevallige ontmoetingen zeiden ze dan: “U gaf natuurkunde hè? Ik snapte er nooit een bal van, maar ik herinner me nog wel de verhalen die u vertelde”.
Nu pas, gerijpt en gegroeid, maakt hij de stap van het klaslokaal naar het podium. Hij volgde de Paul van Vliet Academie in Den Haag waar hij in 2017 afstudeerde.
In zijn voorstelling “Moe(s)t dat nou?” waaraan hij op dit moment werkt, neemt hij u mee in zijn kijk op de wereld. Al lang geleden (1959) geboren, maar nog steeds in direct contact met de maatschappij door zijn leerlingen, vraagt hij zich af of alles nou echt zoveel ingewikkelder is geworden of dat wij er anders naar kijken. Vroeger en vandaag in een scherpe mix van observaties en ongefundeerde meningen.

 

Teun van den Elzen
Teun van den Elzen (24) is een kersverse stand-up comedian uit het semi-diepe zuiden des lands. Deze Brabantse politicoloog trok in 2016 naar Amsterdam om het te maken in de filmwereld. Dat hij niet persé een camera, crew en cast nodig heeft om verhalen (en grappen) te vertellen, gaat hij bewijzen op het podium van de Haagse Spot!
Zijn website: www.teunvandenelzen.com

 

Raoel Fatehmohamed.
Raoel Fatehmahomed heeft altijd waardering gehad voor de lach en is in 2013 begonnen als comedian. Het grote hoogtepunt heeft hij mogen ervaren op het International Comedy Festival Rotterdam in 2015, waar hij als talent gepresenteerd is voor het publiek.
Inmiddels heeft hij een eigen comedyconcept genaamd Comedy Lounge in het Laaktheater in Den Haag, heeft hij in 2017 SBS Happy Hour van Roue Verveer gewonnen en speelt hij in de welbekende theaters zijn dubbelshow met Mo El Khamssi. Binnenkort is hij ook even te zien in de bioscoopfilm Bon Bini Holland 2.

Talent gezocht
Misschien heb je zelf de ambitie om een act te laten zien bij 'De Haagse Spot'?
Meld je dan aan via de website: http://haagsespot.nl/
Wie weet zien we jou een keer in De Nieuwe Regentes op het podium.