Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Festival 2 Turven Hoog | Possiball

Interactieve installatie voor de allerkleinsten

Wo 28 mrt | Doorlopend | HET DIEPE | Gratis

Een landschap van rollende ‘dingen'.

Dit is Possiball. Een landschap van rollende ‘dingen'. Als je al je zintuigen goed gebruikt, zul je al gauw merken dat ze allemaal iets bijzonders hebben. Hier mag en kan alles want…Everything is Possiball!

Festival 2 Turven Hoog is pas compleet met installaties waar kinderen eindeloos in kunnen spelen. Speciaal voor het festival worden er interactieve installaties ontwikkeld door beeldend kunstenaars. De installaties zijn gratis toegankelijk. Klik hier voor een overzicht van alle voorstellingen en installaties van 2 Turven hoog bij de verschillende Cultuurankerlocaties in Den Haag.

Titel: Possiball
Kunstenaar: Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Genre: Installatie
Foto: Moon Saris