Let op: vanaf 1 juni gaat het theater beperkt open met proefvoorstellingen. Zodra het programma bekend is, vindt u hier meer informatie terug. Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Festival Classical Encounters

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Kamermuziekfestival | discover . live . music

Do 8 mrt | 14:30 | KETELHUIS | Gratis tickets bij de kassa

Gratis concerten op verschillende locaties van Cultuurankers in de stad.

Kamermuziekfestival Den Haag wordt Classical Encounters

In de aanloop naar de vijftiende editie van het Kamermuziekfestival Den Haag, vanaf dit jaar Classical Encounters, bezoekt het festival De Nieuwe Regentes en de andere cultuurankers van de hofstad. Festivalmusici treden ongeveer een uur op bij de verschillende locaties waar u een voorproefje kunt horen van wat u te wachten staat tijdens het festival van 4 tot en met 8 april. De setting is informeel; u kunt verzoekjes indienen; de musici leggen uit wat ze spelen. Gezellig, laagdrempelig en de toegang is gratis (let op: gelimiteerd aantal plaatsen).


Pieter van Loenen & Eva Stegeman – viool
Judith Wijzenbeek – altviool
Karel Bredenhorst – cello

Jubileumeditie

Van 4 tot en met 8 april 2018 vindt de jubileumeditie plaats in Den Haag, Voorschoten en Leiden. Vijf dagenbruisende kamermuziek met gevestigde én verrassende namen uit de internationale muziekwereld, aanstormend toptalent, én een nieuw Late Night Concert – een theatraal en avontuurlijk format waarbij bezoekers geen idee hebben wat ze te wachten staat. De komende weken maken de verschillende programma-onderdelen één voor één bekend. Zie programma 2018.

Binnenkort komt onze gloednieuwe website online, meer informatie vanaf dan ook via: www.classicalencounters.nl