Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Koekoeksjong

Musical door leerlingen van Gymnasium Sorghvliet

13 t/m 17 maart | GROTE ZAAL | Kaartverkoop via de school

Superslim meisje ontdekt dat ze iets kan wat niemand anders kan.

Dit jaar spelen leerlingen van Gymnasium Sorghvliet de musical Koekoeksjong.
Koekoeksjong gaat over Matilda een briljant en gevoelig meisje, dat geweldig goed kan leren. Toen ze anderhalf was kon Matilda praten als een volwassene, ze kon lezen met drie en al vóór ze vijf jaar was las ze boeken van wereldberoemde schrijvers als Dickens, Hemingway, Kipling en Steinbeck. Helaas behandelen haar ouders haar als een onderkruipsel. Ze vinden haar maar een lastig persoontje, dat ze dulden totdat ze haar het huis uit kunnen jagen naar een ander deel van het land, of liever nog veel verder weg. Matilda besluit zich eens goed kwaad te maken. Ze bedenkt heel slimme straffen voor haar ouders. En als het hoofd van de school, de gruwelijke juffrouw de Beul, haar ook wil aanpakken, ontdekt Matilda dat ze iets kan wat niemand anders kan.

Informatie en kaartverkoop: https://www.gymnasium-sorghvliet.nl/actueel/koekoeksjong