Let op: vanaf 1 juni gaat het theater beperkt open met proefvoorstellingen. Zodra het programma bekend is, vindt u hier meer informatie terug. Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Haagse Spot

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Durf jij het aan, front row bij het try-out podium?

Di 17 apr | 20:30 | KETELHUIS | Online €12,50 | Kassa €14,50 | Ooievaarspas 50% korting

Beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers.

Met een dynamische programmering van vier artiesten in verschillende disciplines, kun jij als 'Spotter' elke derde dinsdag van de maand talent en ongeslepen rauw materiaal van de beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers zien. 

Als je ze later terugziet ergens in het land of op TV kun je zeggen: 'Ik was erbij in De Nieuwe Regentes'!

PROGRAMMA
Nele Mennes

Nele speelt “Naakt”, een intiem en pakkend luisterprogramma met haar Vlaamstalige liederen. Zij neemt u mee in nummers over zoenen en zorgen, vriendschap en liefde, en die typisch ongeschreven regel dat we – kost wat kost – onszelf hoog moeten houden. Rake, poëtische teksten met muzikale invloeden van jazz, pop, chanson maar altijd gedreven door Nele's onmiskenbare eigen geluid. Laag voor laag krabt Nele met een glasheldere interpretatie en een doortastende performance haar én onze ziel bloot. Alleen achter de piano, of begeleid door een symfonie-orkest, dit programma is krachtig in haar eenvoud.
Adviezen: Joost Laterveer (tekst) – Frans Ehlhart (muziek) – Saskia Mees (regie)
Fotografie: Rick Arnold
Website: www.nelemennes.com


Jannick Hamberg
In 2016 betrad Jannick voor het eerst het podium. Sinds zijn eerste keer is hij druk
bezig zich te ontwikkelen op het podium en dat is niet zonder resultaat want een jaar later won Jannick zowel de jury- als publieksprijs van de Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam. Als de jongste van drie is Jannick een kind dat nooit echt opgroeit. Met zijn enthousiasme en energie sleurt hij je mee zijn wereld in. Een wereld vol onbegrip, verwondering en fascinatie voor de dingen van het dagelijks volwassen leven waarin hij zich als 23 jarig kind probeert stand te houden.
Impresariaat: BURO HAUG
Website: www.burohaug.nl/jannick-hamberg/


Maus Koster
Maurits is de gelukkige eigenaar van INVENTARIS.NL, presentatiecoach bij SPEAK TO INSPIRE en deeltijd theatermaker. Tijdens presentatietrainingen combineert Maurits de wereld van theater met het bedrijfsleven. Maurits studeerde Communicatie en Bestuurskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna woonde en werkte hij 5 jaar in Canada. Terug in Nederland heeft hij als ondernemer verschillende bedrijven opgezet, waar onder INVENTARIS.NL (onthoudt die naam). Op de top van zijn midlife begon Maurits met theater. In 2010 werd hij aangenomen bij theateropleiding SELMA SUSANNA in Amsterdam. In 2015 studeerde hij af. Maurits staat nu samen met pianist en vreemdeling Sebastian Sebernic deeltijd in het theater met zijn programma 'DEMONEN'.
Website: www.mauskoster.com
 

Saskia Scherpenzeel
Saskia is in 2016 afgestudeerd aan de Paul van Vliet academie en is nu druk aan het try-outen met nieuw materiaal. Voor een programma met een nog nader te bedenken titel. Dus laat u verassen, want dat doet Saskia zelf ook.
Website: www.saskiascherpenzeel.nl


Uw hosts: Noëlle Sakes en Andrea Noske
Een nieuw komisch presentatieduo is onlangs geboren! Noëlle en Andrea lijmen voor u de avond aan elkaar met babbels en praatjes, zin en onzin in een lekker jasje. En wellicht hebben zij zelfs nog een verrassing voor u in petto.

Talent gezocht
Misschien heb je zelf de ambitie om een act te laten zien bij 'De Haagse Spot'?
Meld je dan aan via de website: http://haagsespot.nl/
Wie weet zien we jou een keer in De Nieuwe Regentes op het podium.