Zand en Veen 3

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Verhalenvoorstelling van bijzondere buurtbewoners

Za 21 apr | 20:15 | GROTE ZAAL | Online €5 | Kassa €6 | Ooievaarspas 50% korting

Op zoek naar een nieuwe horizon.

Persoonlijke verhalen van mensen uit de buurt vormen de basis van deze nieuwe, derde editie van Zand & Veen. Het publiek zapt van chattende en swipende tienermeisjes via het gevang en Haagse daken naar indringende ervaringen van vluchtelingen. In alles voel je het verlangen naar een nieuwe horizon. Waar woorden tekort schieten wordt gezongen en gedanst om het leven beter, mooier, lichter en kleurrijk te maken.
Theater De Nieuwe Regentes ontwikkelt samen met spelers en professionele makers uit de buurt Zand en Veen III, een voorstelling met echte mensen en echte verhalen die herkenbaar zijn en tot de verbeelding spreken. Maak kennis met dit kakelbonte gezelschap en laat je meevoeren.

Spelers
Akkie Akkerman; Angesom Haile; Habtom Gebreghirghis; Henk Bleeker; Marcel van Dam; Naomi Kieler; Roosmarijn Cloosterman; Saer Dalila; Wasim Mahmoud
De kinderen die deze voorstelling meedoen heten: Fiene van Keulen; Sweder van Ruijven; Zora Pippi Konat

Makers 
Regie: Hans van den Boom | Choreografie: Karine Guizzo | Coach en spel: Bas Maassen | Assistent Regie: Roos Schild | Dramaturgie: Erna van den Berg | Vormgeving: Dorine van Ijsseldijk | Flyerontwerp: De Schaapjesfabriek | Fotografie: Alex Schröder | Techniek: Xavier van Wersch & Alfred van Weperen | Productie: Mark Buijs | Initiatief: Laudie Vrancken

Speeldata
20-21-22 april | Theater De Nieuwe Regentes
17 mei | Theater Dakota | www.theaterdakota.nl
18 mei | Theater aan het Spui | | www.hnt.nl

Meedoen?
Denk je na het zien van de voorstelling dat jij met je verhaal, dans, zang, rap op muzikale kwaliteiten ook geschikt bent voor op de planken? Meld je dan aan voor de auditieworkshops van Feest aan Zee op 21 en 22 april https://www.denieuweregentes.nl/agenda/2018/04/feest-aan-zee-doe-mee/ dan mag je gratis naar de voorstelling. 
Of geef je op voor de auditieworkshops van Zand en Veen 4 in het najaar via zandenveen@denieuweregentes.nl