Let op: vanaf 1 juni gaat het theater beperkt open met proefvoorstellingen. Zodra het programma bekend is, vindt u hier meer informatie terug. Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Haagse Spot

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Durf jij het aan, front row bij het try-out podium?

Di 15 mei | 20:30 | KETELHUIS | Kassa €12,50 | Ooievaarspas 50% korting

Beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers.

Met een dynamische programmering van vier artiesten in verschillende disciplines, kun jij als 'Spotter' elke derde dinsdag van de maand talent en ongeslepen rauw materiaal van de beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers zien.

Als je ze later terugziet ergens in het land of op TV kun je zeggen: 'Ik was erbij in De Nieuwe Regentes'!

Line-up

Ramon Chatrer

Gewapend met sterke liedteksten, rauwe pianobegeleiding en tragische personages vertelt Ramon Chatrer op een manische wijze verhalen over de onrust, de verlangens en de woede die achter deze charmante jongen schuilgaan.

Tamara van der Loo

Tamara van der Loo (34) studeert dit jaar af aan de Paul van Vliet Academie. Als kleinkunstenaar/cabaretière zet zij het publiek op verfrissende wijze aan het denken en lachen - met geraffineerde humor en vlijmscherpe, ironische, maar ook ontroerende teksten en liedjes. Tamara speelt een fragment uit haar afstudeerprogramma “Met een kern van waarheid”.

BartenofCornelis

Met: Try Oud
want het leven is te kort voor slechte wijn...

BartenofCornelis spoelde(n) aan op het strand van Scheveningen. In 1954, na een niet te stuiten combinatie van springtij (vader) en verzwakte dijkbewaking (moeder). Na jarenlange intensieve celdeling, ontdekten zij gitaar, muziek en taal. Met dat gereedschap wieberden BartenofCornelis met diverse cabareteske gezelschappen langs de podia, en enkele festivals (jaren ’70 – ’80). Dat bleef niet ongemerkt, niet op die momenten. Maar alles heeft z’n tijd. Het verhaal is nog niet af, vinden BartenofCornelis, inmiddels TroubaDichter. Sterker nog: nooit te oud om door te breken. Bijvoorbeeld met de ballade Scheveningen, waarmee BartenofCornelis, alias Bart van der Harst, in de Finale staat van de Contest: ‘Het Mooiste Scheveningse Lied’
30 mei weten we meer…

Claire Klinkert

Claire is vorig jaar afgestudeerd aan de Paul van Vliet Academie voor cabaret en kleinkunst. Met een in het verleden behaald rechtendiploma op zak besloot zij een paar jaar geleden het roer helemaal om te gooien en koos het creatieve pad met als resultaat een zeer goed ontvangen afstudeervoorstelling. Op 15 mei speelt zij een stukje uit deze prikkelende voorstelling met als titel "De tijd van je leven". Diverse onderwerpen passeren de revue. Van maatschappelijke tot persoonlijke issues afgewisseld met liedjes. Realistisch vormgegeven met een tikje zelfspot, gevoelig soms confronterend, met typetjes en als rode draad: Tijd.