Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Haagse Spot

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Durf jij het aan, front row bij het try-out podium?

Di 21 nov | 20:30 | KETELHUIS | Online €12,50 | Kassa €14,50

Beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers.

Met een dynamische programmering van vier artiesten in verschillende disciplines, kun jij als 'Spotter' elke derde dinsdag van de maand talent en ongeslepen rauw materiaal van de beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers zien. 

Als je ze later terugziet ergens in het land of op TV kun je zeggen: 'Ik was erbij in De Nieuwe Regentes'!

Talent gezocht
Misschien heb je zelf de ambitie om een act te laten zien bij 'De Haagse Spot'?
Meld je dan aan via de website: http://haagsespot.nl/
Wie weet zien we jou een keer in De Nieuwe Regentes op het podium.

Programmaoverzicht

Janneke de Bijl
Janneke de Bijl speelt Web. In Web beschouwt Janneke de Bijl het leven zoals het echt is: onzinnig en ingewikkeld. Nu ze 35 is heeft ze inmiddels zo haar manieren gevonden om daarmee om te gaan, die zelden werken maar die ze de wereld desondanks niet wil onthouden.
Janneke studeerde filosofie en is sinds 2016 lid van het comedycollectief Comedytrain.
Haar website: www.jannekedebijl.nl | Foto: CORBINO (Maarten Corbijn)

Frederique Arnold
Frédérique Arnold (1990) kwam als Brabantse naar Amsterdam om de bachelor en master Theaterwetenschap te studeren. Naast haar theoretische studie heeft ze zich ook op de planken ontwikkeld. Haar roots liggen in musical, zo volgde zij lessen aan de MusicAllFactory in Tilburg. 
De laatste jaren heeft ze zich meer gericht op kleinkunst en stond ze o.a. in de halve finale van het 28ste Groninger Studenten Cabaret Festival, won ze de Persoonlijkheidsprijs bij het Utrechts Cabaret Festival 2014 en stond ze in de finale van het Schager Cabaret Festival 2015. Daarnaast volgde ze in 2015/2016 een deeltijdopleiding (Tweede Fase) aan de Koningstheaterakademie in ’s-Hertogenbosch.
In De Levensgenieter grijpt Frédérique Arnold naar herinneringen, voorwerpen en de mensen om haar heen, op zoek naar een groots en meeslepend leven. Een zelfgeschreven solo waarin Frédérique ontroert, inspireert en prikkelt met zang en gesproken woord om (de) liefde te vinden en haar onzekerheid te overwinnen.
Haar website: www.frederiquearnold.com

Bonusmateriaal
Het komische duo Bonusmateriaal heeft hun voorstelling gefabriceerd voor louter vertier en vermaak. Zij laten het volk meeleven in hun absurdistische alsmede herkenbare persoonlijkheden die zich afwisselen in gevatte sketches, waarvan men na afloopt denkt: ‘HOU OP MET ME’.
Hun website: www.bonusmateriaal.nl

Jeroen Bloemhoff
Jeroen is in 1991 geboren in Rotterdam, en sinds 2013 bezig met stand up comedy en cabaret. Zijn focus ligt meer op stand up comedy, maar hij schuwt niet weg van cabaret waarmee hij langere shows speelt waarin het verhaal meer aandacht krijgt. Zijn eerste liefde blijft echter de lach, en dat zal ook altijd de focus zijn van shows: mensen laten lachen.
In 2017 stond Jeroen in de finale van Huis van Puck's Talent Cabaret, die hij helaas niet won. Hij kon echter tevreden terug kijken op een goed optreden, met een jury rapport dat vooral zijn eerlijkheid, kwetsbaarheid en sterk geschreven grappen prees.
Zijn website: www.jeroenbloemhoff.com

Thomas van der Hulst
Een bevlogen theatermaker. Of toch niet? Zijn nieuwe voorstelling heet: ‘Tegen wil en dank’. Zijn humor laat zich het best omschrijven als moeilijk uit te leggen.

Dick Keulemans
Dick doet in zijn voorstelling ‘Op het puntje van haar tongue’ waarin hij het beste is, hij neemt zichzelf en de wereld op een vrolijk cynische manier op de hak, in dit geval, op de tongue. Dick ondergaat het leven en vraagt zich dieronvriendelijk af waarom hij nooit bierdrinkkampioen van Utrecht is geworden en waarom hij zo weinig succes heeft bij Franse vrouwen... uh... Franse dames.

Dick Keulemans (1959 Voorburg) is tandarts (Utrecht 1983), beeldend kunstenaar (KABK 2001) en afgestudeerd cabaretier van de Paul van Vliet Academie (2015). Hij schrijft zijn halve leven verhalen, gedichten en sinds zijn cabaretopleiding ook liedteksten. Als er enige vorm van rijm in zijn tekst zit, is het een liedje, als je denkt ‘wat lult ‘ie nou?’ dan is het een gedicht.
In 2012 bereikte hij de halve finale van het Nederlands Kampioenschap Poetry Slam. Beeldende kunst, poëzie, story telling en soms zélfs tandheelkunde, komen bij Dick samen in zijn CollaGedichteN. Hij is op dit moment bezig met het schrijven van een verhalenbundel/fotoboek.
Zijn website: www.dickkeulemans.nl