VERJAARDAG | Wij zijn Vijf!

Theater De Nieuwe Regentes is jarig...

Zo 27 mei | Vanaf 11:00 uur | GEBOUW | 5 euro e.v.

...en dat vieren wij! Kom jij ook?

Zondag 27 mei viert Theater de Nieuwe Regentes haar vijfde verjaardag en we vieren dat uiteraard met Segbroek. Dankzij een buurtinitiatief en  de steun van meer dan 100 vrijwilligers uit de omgeving was op 29 mei 2013 de start van De Nieuwe Regentes een feit. Met een groeiend aantal bezoekers en bijna 150 vrienden (die bij ons Badgasten heten) heeft het theater in de loop der jaren als ‘Cultuuranker’ voor Segbroek een plek verworven in de stad en daar zijn we best trots op!

Vanaf 11 uur zetten wij onze deuren wijd open voor een afwisselend programma voor jong en oud. We beginnen met een muzikaal verhaal voor en door kinderen uit de buurt. Begin van de middag is er een bijzondere bad- en strandmodeshow in het teken van ‘Feest aan Zee’ door leerlingen van ROC-Mondriaan, die in het oude zwembad niet misstaat. Tweede helft van de middag is er een afwisselend podiumprogramma met een scala aan creaties van het afgelopen seizoen. We sluiten de middag af met een spetterende Poolparty in het Diepe!
Dresscode: strandkleding om feestelijk te flaneren!

We hopen dat veel mensen nog lang van ons ‘warme bad’ voor en door de buurt kunnen blijven genieten. Binnenkort volgt hier het dagprogramma.