Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

GEANNULEERD | Peuterdans

Springen, swingen en vrij bewegen (2+)

Vr 11 jun | 10.00 uur | STUDIO | €5 | Ooievaarspas 50% |

Peuters op muzikale ontdekkingsreis

O.l.v. Annoushka Claassens
Begeleiders en kinderen moeten ieder een kaartje hebben voor het deelnemen aan Peuterdans! Kaartjes kunnen uitsluitend online gekocht worden tot vrijdagochtend 09:00 uur.

Samen met je kind dansen, springen en swingen op muziek? Kom naar Peuterdans, voor jongens en meisjes tot 6 jaar met hun ouders, oma of opa.
Plezier maken staat voorop en daarnaast is er aandacht voor de fantasie en belevingswereld van kinderen. Hun motoriek, samenspel en ritmegevoel wordt geprikkeld. De lessen bevatten invloeden van Contakids, een dans- en beweegvorm gericht op interactie tussen ouder en kind. Door middel van speelse oefeningen wordt het zelfvertrouwen van zowel kind als ouder vergroot.

Praktische informatie
Leeftijdsindicatie: van 2 tot 6 jaar.
Peuterdans duurt ongeveer 45 minuten.
Peuters en hun begeleider moeten allebei een kaartje kopen.

Extra maatregelen omtrent corona 
- U kunt alleen online kaartjes kopen tot 09.00 uur op de dag van de voorstelling. 
- De dansstudio bevat een goed werkend luchtcirculatiesysteem.
-De dansstudio bevat afgebakende vakken waar de 1,5 meter gewaarborgd kan worden voor de ouders. Kinderen mogen vrij bewegen en hoeven geen afstand te bewaren tot andere kinderen en volwassenen.
-Per kind mag er maximaal 1 ouder een kaartje kopen.
-Het gebouw en de zaal gaat 15 minuten voor de les open. Bij binnenkomst is er desinfecterende gel voor de bezoekers.

Coronamaatregelen
Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Daarom openen we onze theaterzalen volgens een protocol waarin duidelijke richtlijnen staan hoe bezoekers en medewerkers 1,5 meter afstand kunnen houden. Ook worden er diverse hygiëne maatregelen genomen. We zullen ons de komende tijd met al onze medewerkers inzetten om te voldoen aan het protocol, en daarmee een veilige en prettige ervaring te bieden aan onze bezoekers. Lees hier meer