Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

DNR Expostie | Bastiaan Kijzers - Fotografie

Magische zandstructuren aan zee

Do 30 aug | 17:00 Opening expositie | TEAROOM | Gratis

Verbaas je over de rijkdom van het zand aan onze kust

Magische zandstructuren aan zee

Op Instagram post Bastiaan Kijzers vanuit één thema eens per week een foto. De enthousiaste reacties zetten hem aan om door te gaan en zich verder te verdiepen in het thema. Uiteindelijk leveren de foto’s een serie erg mooie en sterke beelden op die het exposeren waard zijn. 

Tijdens foto expedities op het strand, langs de waterlijn of in de aangrenzende duinen bij Den Haag vindt hij structuren die door zand worden gevormd onder invloed van wind, regen, uitdroging, zwaartekracht en zee en soms ook door mensen of dieren. Structuren waar we normaal aan voorbij lopen en die maar heel kort of hooguit enkele uren te zien zijn. Hij fotografeert op zo'n manier dat die structuren landschappen vormen die de fantasie prikkelen. Reis met Bastiaan Kijzers mee en verbaas je over de rijkdom van het zand aan onze kust.

De expositie in de Tearoom is te zien t/m 15 oktober.

Bas Kijzers is vakfotograaf en maakt portretten en reportages voor diverse werkgevers waaronder de Rijksoverheid, Provincie Zuid-Holland, Business Haaglanden, winkelgebied Noordeinde, Stichting Proefdiervrij en de Raad voor de Rechtspraak. Zijn autonome werk publiceert hij onder zijn geboortenaam Bastiaan Kijzers en exposeert hij onder andere bij De Galerie Den Haag op het Noordeinde.

Instagram: baskijzers