Let op: vanaf 1 juni gaat het theater beperkt open met proefvoorstellingen. Zodra het programma bekend is, vindt u hier meer informatie terug. Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Parade

Musical | Theatergroep SPOT

Vr 14 - Za 15 - Zo 16 sep | GROTE ZAAL | Kaartverkoop via gezelschap

Verhaal over een joodse man, vervolgd voor de moord op een meisje.

Parade vertelt het waargebeurde verhaal van Leo Frank, een joodse man die wordt vervolgd voor de moord op een meisje. Maar is hij wel schuldig? De tragische gebeurtenis vindt plaats op confederate memorial day, de dag van de Parade.

Speeldata in De Nieuwe Regentes
Vrijdag 14 september: 20.15 uur
Zaterdag 15 september: 14.15 uur
Zaterdag 15 september: 20.15 uur
Zondag 16 september: 14.15 uur

Tickets  klik hier

Over Theatergroep Spot
Theatergroep SPOT is in 1986 ontstaan als onderdeel van het Rijswijks Jeugdtheater en vanaf 1996 als zelfstandige vereniging doorgegaan in Den Haag. Dat betekent dat we inmiddels 30 jaar lang producties maken en daar zijn we natuurlijk trots op. Ieder seizoen brengen we een grote musical naar Den Haag, geven we concerten in verzorgingstehuizen, produceren we kindervoorstellingen en doen we tal van kleinschalige projecten.

Missie
Theatergroep SPOT is een Haagse vereniging voor volwassenen met passie voor theater in een uitvoerende en/of ondersteunende rol. Bij Theatergroep SPOT handelen we vanuit betrokkenheid, waardering en respect. In het delen van onze passie streven we samen naar een goede balans tussen kwaliteit en plezier. Iedereen die lid is van onze vereniging draagt zijn steentje bij in de musicalproductie.

http://theatergroepspot.nl/