Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Betovering | Zeehelden

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Plan D- | Over de magische kracht van de zee (5+)

Wo 24 okt | 15:00 | GROTE ZAAL | Online en Kassa €7 | Ooievaarspas 50%

Dansers dompelen zich onder in de magie van het leven op én in de zee. En kom vooral wat eerder want voor de voorstelling zijn er nog allemaal leuke doe-activiteiten!

Dansers dompelen zich onder in de magie van het leven op én in de zee. De zee die altijd weer tot de verbeelding spreekt en vol spannende verhalen zit.
Op een immens schip varen zeehelden de oceanen over. Ze hijsen de zeilen, knopen de touwen en schrobben het dek, over elkaar heen buitelend op het schip door de woeste baren.
Als ’s avonds de wind gaat liggen, vertellen ze stoere verhalen. Over piraten, zingende zeemeerminnen, totdat de zee hen in slaap wiegt…
Deze voorstelling waarin dans, acrobatiek, livemuziek en zang prachtig samenkomen, is tevens een ode aan de verbeeldingskracht. Want wat is er mooier dan je even helemaal te verliezen in jouw eigen verhaal?

Praktische informatie
Duur van de voorstelling: 60 minuten

Voorafgaand aan de voorstelling zijn er vanaf 13.30 uur nog allemaal leuke activiteiten bij de Zeehelden - Doe-Boot!
Voel je een echte zeeheld en proef het zilte nat van alle wereldzeeën... Dans mee met de zeemansdansvideo of schilder een vlag voor jouw schip!

Foto's: Esther de Boer