Klassiek in 't Ketelhuis

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Zondagochtendconcert met brunch na afloop

Zo 19 nov | 11:00 | KETELHUIS | Online €20 | Kassa €22

The Hague String Trio met o.a. het strijktrio van Dohnanyi.

Klassiek in ‘t Ketelhuis is een klassieke concertserie met topmusici uit het Nederlandse muziekleven die in de intieme setting van het Ketelhuis hun kunsten verklanken. De perfecte sfeer en akoestiek voor kamermuziek van internationale allure.

The Hague String Trio met o.a. het strijktrio van Dohnanyi.

Justyna Briefjes; viool
Julia Dinerstein; altviool
Miriam Kirby; cello

In 2006 richtten drie bevlogen musici The Hague String Trio op. Den Haag is de stad waar alle drie zich met hun uiteenlopende achtergronden na jaren van studie en werk in landen over de hele wereld hebben gevestigd. Hun voorliefde voor kamermuziek en het omvangrijke repertoire voor strijktrio heeft hen bij elkaar gebracht. Zij werpen zich niet alleen op de vertolking van beroemde trio’s van componisten als Mozart, Beethoven en Schubert, maar ook op de verborgen, minder bekende van bijvoorbeeld Melartin of Krása. Daarnaast bieden zij programma's aan met gastmusici, zoals de laatste twee seizoenen met pianist Daniël Kramer. In haar inmiddels ruim 8-jarige bestaan heeft The Hague String Trio een groot aantal memorabele concerten gegeven in Nederland, Engeland en Duitsland. De musici streven ernaar met hun liefde voor muziek het publiek een onvergetelijk concert te bezorgen.
http://www.thehaguestringtrio.com

Na afloop is er een gezellige brunch in de Tearoom van het theater! Deze wordt verzorgd door Phuong & Sophie.