Little Lights | Evelien Storm

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Foto's door Renata ChedeArtwork door Stephanie Marihan

Foto's door Renata Chede

Foto's door Renata ChedeArtwork door Stephanie Marihan

Albumrelease

Vr 5 okt | 20:15 | GROTE ZAAL | Online €10 | Kassa €12 | Ooievaarspas 50%

Singer-songwriter met Jazz, Pop en wereldmuziek invloeden.

Evelien Storm presenteert samen met haar band het nieuwe album 'Little Lights'. Zij maakt eigenzinnige liedjes. Op haar debuutalbum ‘Little Lights’, combineert ze verhalende teksten en lyrische melodieën met invloeden van jazz, pop en wereldmuziek. Haar eerste single ‘The Great Illusion’ is ook op youtube te vinden.

Op ‘Little Lights’ balanceert Evelien tussen een singer-songwriter, jazzmuzikant en popartiest. In elf liedjes schetst ze in zowel tekst als muziek kleine verhalen. Een ontluikende liefde, een overmoedig jongetje en de weemoed van een oude man zijn afwisselend verpakt in liedjes met een speelse lichtheid of een rijke, donkere ondertoon. Daarbij haalt Evelien thema’s aan die in haar leven een grote rol spelen, zoals haar jeugd op het Friese platteland, een gevoel van heimwee en de reizen die ze maakt. Verbindende factor is de altijd warme zang van Evelien die door de muziek lijkt te meanderen. In de muziek klinken invloeden door van Paul Simon, Mayra Andrade, Joni Mitchell en Maria Joao.

Voor dit album, dat tot stand kwam via een succesvolle crowdfundingscampagne op Voordekunst, bundelde Evelien haar krachten met gitarist en componist Joost van der Beek en toetsenist Vincent Grit. Voor het duet ‘Writings in the Sand’ werkte ze samen met Izaline Calister, één van haar inspiratiebronnen.

www.facebook.com/evelienstormmusic
www.instagram.com/evelienstormmusic