SOUL #2 Performers | MEYER-CHAFFAUD

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Choreografen duo daagt dansers uit

Vr 19 okt | 20:15 | GROTE ZAAL | Online €15 | Kassa €17 | Ooievaarspas 50% | We Are Public gratis

Intieme zoektocht van de choreografen naar de ziel van hun dansers

Sinds 2017 werken Meyer en Chaffaud aan hun SOUL-serie: vier voorstellingen waarin zij steeds vanuit een ander perspectief de ziel van de mens blootleggen. Het eerste deel getiteld SOUL #1 Audience wijdden ze aan de ziel van het publiek. Dat bleef niet onopgemerkt.

SOUL #2 Performers
In het imponerende en tegelijkertijd intieme SOUL #2 Performers lichten choreografen Jérôme Meyer en Isabelle Chaffaud de dans en dansers van hun voetstuk, zónder de kunst met een grote K voor je ogen uiteen te laten spatten. Ontdek en geniet volop van top-performers uit verschillende generaties, waaronder David Krugel (voormalig Nederlands Dans Theater 3) en Claire Hermans (genomineerde Piket Kunstprijzen 2017). Wat begint als een zoektocht van de choreografen naar de ziel van hun dansers, mondt uit in een verbond tussen de artiesten en hun publiek. 

MEYER-CHAFFAUD
Gepassioneerd, geëngageerd en aanstekelijk enthousiast over dans, zo laat het choreografen duo MEYER-CHAFFAUD zich het best omschrijven. De danstaal van MEYER-CHAFFAUD is ruig en poëtisch, groovy en altijd persoonlijk. In hun artistieke carrière ontwikkelden Jérôme Meyer en Isabelle Chaffaud zich van excellente dansers bij toonaangevende gezelschappen als Nederlands Dans Theater 1 en Batsheva Dance Company tot prijswinnende dansmakers van wie het werk te bewonderen was bij onder andere Scapino Ballet Rotterdam, Introdans, Dance Works Rotterdam/André Gingras en Korzo Producties. Met hun eigenzinnige en tegelijkertijd fijnzinnige aanpak weten Jérôme en Isabelle een publiek van zowel dansliefhebbers te bekoren als een nieuwe generatie theaterpubliek voor de dans te winnen.

Credits SOUL #2 Performers
Concept, direction: Jérôme Meyer, Isabelle Chaffaud
Choreography: Jérôme Meyer, Isabelle Chaffaud i.s.m. de performers
Performers: Claire Hermans, David Krugel, João Dinis Pinho, Konstantinos Kranidiotis, Kinda Gozo, Quinty Boer, Julia Campistany
Text: original text SOUL #2 Performers by Hans van den Boom,; in a free interpretation by Jérôme Meyer and performers
Translation original text: Jenny Mijnhijmer
Music direction: Jérôme Meyer
Light design: Albert Tulling i.s.m. met Jérôme Meyer
Costumes: Isabelle Chaffaud

Website MEYER-CHAFFAUD: www.meyer-chaffaud.com

SOUL#2 performers MEYER-CHAFFAUD from Jérôme Meyer on Vimeo.