Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Stranden

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Community art op het podium van de Koninklijke Schouwburg

Zo 28 okt | 16.00 uur ALTERNATIEVE LOCATIE | €7,50

Bewerking community-art projecten van De Nieuwe Regentes, Theater Dakota en het Laaktheater

Het is Feest aan Zee in Den Haag! En in het kader van dat feestjaar openden wij ons theaterseizoen met onze eigen productie Een dag aan zee. Ook Theater Dakota en het Laaktheater maakten met buurtbewoners onder leiding van professionele podiumkunstenaars voorstellingen over het strand en de zee. Deze drie voorstellingen zijn nu samengevoegd en bewerkt tot de nieuwe voorstelling Stranden, die op 28 oktober in de Koninklijke Schouwburg is te zien. Verhalen van verre stranden, onderwaterdansen, dagdromen op het strand, de zon die op komt en uiteindelijk weer onder gaat. Alles komt voorbij in de bijzondere bewerking van deze drie community-art projecten!

Start voorprogramma: 15.00 uur

Let op! Deze voorstelling vindt plaats in de Koninklijke Schouwburg!

Stranden - Community-voorstelling - Feest aan Zee from studio Duel on Vimeo.