Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Haagse Spot

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Durf jij het aan, front row bij het try-out podium?

Di 16 apr| 20:30 | KETELHUIS | Online €12,50 | Kassa €14,50

Beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers.

De Haagse Spot is het try-out podium waar cabaretiers, stand-up comedians en liedschrijvers hun allernieuwste materiaal uitproberen. Het is een unieke ervaring om grappen te horen die misschien nooit meer een podium halen en een mooie kans om aan de basis te staan van een debuut dat zijn weerga niet kent. Elke editie is gevarieerd met een line-up van beginnende talenten, die zich voorbereiden op een eerste voorstelling of festival, tot en met gevestigde cabaretiers, comedians en liedschrijvers die hun nieuwste grappen of liedteksten uit willen proberen op een Haags publiek. De voorstellingen vinden iedere derde dinsdag van de maand plaats in De Nieuwe Regentes.

Met deze editie:

Daphne Gakes - “Ik, Daphne Gakes”
Het boek 'Ik, Jan Cremer' zette begin jaren zestig Nederland op zijn kop. Cremer kleurde buiten de lijntjes met een stoer jongensverhaal dat ging over seks, rock & roll en de wereld ontdekken. Daphne Gakes (1985) was dertien toen ze 'Ik, Jan Cremer' onbedoeld vond, ze las het met rode oortjes. Haar leek Jan Cremer zijn veel interessanter dan haar moeder zijn. En dat was het ook!

Daphne Gakes is actrice, schrijfster en theatermaakster (MA Theatre Studies). Ze speelde op Oerol, De Parade, en Lowlands. In 2016 won ze de publieksprijs tijdens het CTF met de voorstelling Goed (be)doel(d). In theater is ze momenteel te aanschouwen bij Vloeken in de Kerk, Parels voor de Zwijnen en met haar solo voorstelling Ik, Daphne Gakes. Online is ze te vinden in de serie De Omgekeerde Wereld (2017), De Spiegel en Ik (2018) en Rijk Leven als Minimalist (2019). Op de buis is ze te zien in Lief Dagboek (2018) en ik Durf Het Bijna Niet Te Vragen (2019).

Haar website: www.daphnegakes.com

Pieter Verelst - “Amai”
Met keihard positivisme, knotsgekke sketches en ontroerende bespiegelingen treedt de Vlaamse comedian en acteur Pieter Verelst de wereld tegemoet. Na het winnen van Cameretten 2016 toerde hij met zijn succesvolle debuutvoorstelling “Mijn broer en ik” (vijf sterren in de Belgische kwaliteitskrant De Standaard) door Nederland en België. Zijn voorstelling “Amai” zit opnieuw vol met zijn typische humor en muzikale vondsten. Hij zoomt in op zijn generatie, materialisme, liefde, relaties, angst en wandelende takken. Want amai. Het is toch allemaal wat.

De pers over “Mijn broer en ik”:

‘Groot komisch acteertalent’ (Theaterkrant)
‘Briljant absurdisme … zelden was comedy zo spannend en onvoorspelbaar’ (De Standaard)
‘Veel meer dan grappig … een cabaretvoorstelling die ik niet had willen missen’ (Theaterparadijs)

Zijn website: www.pieterverelst.be

Hugo van Eck
Na tweeëntwintig jaar op deze aarde te hebben rondgelopen heeft Hugo van Eck een hoop geleerd over de wereld. Maar er is en blijft één vraag die hij maar niet beantwoord krijgt: Wat is mijn rol in het grote geheel? Waar pas ik? En hoe moet ik me houden om alles zo vreedzaam mogelijk te laten verlopen? Door zijn pogingen deze vraag te beantwoorden is zijn innerlijk verandert in een soort schaakspel tegen zichzelf. En als je tegen jezelf schaakt, ben je altijd én de winnaar, én de verliezer. Aan de hand van scherpe conferences en komische liederen gaat Hugo op zoek naar de gulden snede van het menselijk zijn: Wat hebben we zelf in de hand, en wat laten we onbewust aan het lot over? Is de voorbedachte strategie wel altijd de beste? Wat gebeurt er als je die laat varen, en gewoon maar wat doet? Samen met het publiek gaat Hugo op onderzoek uit en hoopt daarbij zichzelf én u een antwoord te bieden.

Piet van Eeghen
"Als tweejarig jongetje wist hij het al: hij wilde spelen.
Tegenwoordig speelt hij nog steeds, maar nu voornamelijk met blokken.
Traditioneel getrouw vertrouwd hij zijn publiek nauwelijks, maar iedereen is uitgenodigd.
Wees welkom!"

Talent gezocht
Misschien heb je zelf de ambitie om een act te laten zien bij 'De Haagse Spot'?
Meld je dan aan via de website: http://haagsespot.nl/
Wie weet zien we jou een keer in De Nieuwe Regentes op het podium.