Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Dreumesconcert | Residentie Orkest (Uitverkocht)

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Za 17 nov | 11:00 GROTE ZAAL | €15,- | Tot 12 jaar gratis

Klassieke wijsjes voor jongens en meisjes

Wist je dat tal van klassieke componisten zich lieten inspireren door melodieën van kinderwijsjes? Dat maakt klassieke muziek eigenlijk heel geschikt voor dreumesen en peuters. In dit concert maakt het jongste publiek op laagdrempelige wijze kennis met de leukste en vrolijkste muziekstukken. Spannende verhalen en anekdotes, met daaromheen bekende klassieke melodieën, en gezellig met z’n allen meedoen en meezingen.

Dit concert is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten voor dit Dreumesconcert zijn via het Residentie Orkest online te koop via de ticketlink op deze pagina, telefonisch via 070 88 00 333 en aan de kassa in de Centrale Bibliotheek op Spui 68. De kassa daar is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 18.00 uur. Betalen kan alleen via pin.