Klassiek in 't Ketelhuis

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Zondagochtendconcert met gezellige brunch na afloop

Zo 18 nov | 11:00 | KETELHUIS | Online €20 | Kassa €22 | Ooievaarspas 50%

Deze editie met muziek van Mozart, Schumann en Bruch door Trio Klara

Klassiek in ‘t Ketelhuis is een klassieke concertserie met topmusici uit het Nederlandse muziekleven die in de intieme setting van Het Ketelhuis in Theater De Nieuwe Regentes hun kunsten verklanken. Daarna is er een gezellige en gezonde brunch in de Tearoom van het theater. Deze editie speelt Trio Klara werk van Mozart, Schumann en Bruch.

Trio Klara bestaat uit Ron Ephrat (Israël) altviool, Nancy Braithwite (VS) klarinet en Roderigo Robles de Medina (Nederland) piano. Deze drie topmusici zijn allen verbonden als docent aan Codarts Rotterdam en spelen in verschillende kamermuziekensembles en orkesten. In 2015 hebben zij samen Trio Klara opgericht om het repertoire voor altviool, klarinet en piano een breder podium te bieden. Waar komt de naam Klara vandaan? Klar- staat voor KLARinet en KLAvier (piano) en de laatste letter a staat voor violA (altviool). Dat maakt samen Klara!


Na afloop van het concert kunt u natuurlijk weer genieten van de heerlijke brunch, verzorgd door Phuong & Sophie.
http://phuongensophie.nl