Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

#PEST | De Dutch Don't Dance Division (10+)

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Over de impact van pesten

Woe 21 nov | 14.00 uur GROTE ZAAL | Online €5,- | Kassa €6,- | Ooievaarspas 50%

Een dynamische dansvoorstelling voor het hele gezin

Ben jij wel eens gepest? Choreograaf Thom Stuart van De Dutch Don’t Dance Division werd vroeger vreselijk gepest. Pesten is van alle tijden en daarom besloten hij en het Holland Dance Festival over dit actuele onderwerp een dansvoorstelling voor scholen te maken. Omdat de voorstelling zo succesvol bleek, meer dan 1200 leerlingen zagen de voorstelling al, is nu besloten #PEST voor één keer naar het theater te brengen!

#PEST begint met een grillige, verassende en ontroerende choreografie en focust zich onder meer op het de laatste jaren zo opgekomen cyberpesten. Tijdens de dynamische dansvoorstelling zien we telkens hoe een van de dansers aan het kortste eind trekt en slachtoffer wordt van pestgedrag. We zien de onvoorspelbaarheid van pesten en de gevoelens van eenzaamheid, afwijzing en machteloosheid van de slachtoffers. Dit alles prachtig gedanst door de topdansers van De Dutch Don’t Dance Division.

#PEST werd ontwikkeld door De Dutch Don’t Dance Division i.s.m. Holland Dance Festival