Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Haagse Spot | Comedy Christmas Special

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Durf jij het aan, front row bij het try-out podium?

Di 18 dec | 20:30 | KETELHUIS | Online €12,50 | Kassa €14,50

Beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers.

De Haagse Spot is het try-out podium waar cabaretiers, stand-up comedians en liedschrijvers hun allernieuwste materiaal uitproberen. Het is een unieke ervaring om grappen te horen die misschien nooit meer een podium halen en een mooie kans om aan de basis te staan van een debuut dat zijn weerga niet kent.
Elke editie is gevarieerd met een line-up van beginnende talenten, die zich voorbereiden op een eerste voorstelling of festival, tot en met gevestigde cabaretiers, comedians en liedschrijvers die hun nieuwste grappen of liedteksten uit willen proberen op een Haags publiek.De voorstellingen vinden iedere derde dinsdag van de maand plaats in De Nieuwe Regentes.

Met deze keer:

Rami Nima
Als bijna afgestudeerd rechten student slaat Rami je niet lam met zijn kennis, hij probeert je nergens van te overtuigen. Zijn methode is subtiel en probeert te desoriënteren.

Midge Hazewinkel
Midge Hazewinkel (finalist Leeuwarder Cabaret Festival 2018): 26 jaar oud, woonachtig in Leidschendam en cabaretier in de dop. Midge is bezig met het schrijven van zijn nieuwe programma ‘Wil’ en Midge wil daar vanavond het een en ander van uitproberen. Of je nu wilt of niet, hij zal er zijn: uit vrije wil.

Peter Kluppels
"Peter Kluppels is een totaal ander kaliber. Een lange, magere verschijning die me bij momenten eventjes echo’s liet horen van Wim Helsen. Fysiek, absurd, bevreemdend en intelligent. Een verschijning op het podium…”, aldus de redactie van website VRT nadat Peter een finaleplek in HUMO’s comedy cup 2017 te Vlaanderen bemachtigde. Zijn voorstelling heet "ijsvogels, ninja's, nog nooit geboord, Bokrijk, Venijntje, enzovoort…" en gaat over: ijsvogels, ninja's, nog nooit geboord, Bokrijk, Venijntje, enzovoort… Vandaar de titel. En omdat het rijmt natuurlijk.

Dario di Mango
Dario Di Mango is een Nederlands/Italiaanse comedian vooral bekend van zijn afwezigheid op televisie, radioprogramma's en andere media. Hij heeft tot viermaal toe in de halve finale gestaan bij prestigieuze comedy- en cabaretfestivals en heeft getoerd als voorprogramma voor Amerikaanse topcomedians met Da Bounce. Nu na een aantal jaar in het comedy circuit heeft hij overigens wel zijn eigen tv show (die Mango show) te zien op Brasa TV, Salto TV en YouTube.

Stamatios Doulis
Zo controversieel dat hij door zijn onnodig kwetsende humor op diverse plekken niet meer welkom is, maar ondanks alles weet hij toch altijd een lach weet te scoren bij het publiek. Hij is eigenaar van Comedyinc en oprichter van het Haagse comedy atelier en is maandelijkse te zien als MC bij Circustheater Hakim Haarlem en in de Meevaart in Amsterdam Oost. Mocht het echt gezellig worden dan schuwt Stamatios het als voormalig Elvis imitator niet om zijn gitaar te pakken en het publiek verbaasd achter te laten.

Tim Duits
Tim Duits is een Utrechtse Limburger van 32 die denkt dat hij grappig is. Mensen die niet Tim Duits zijn geven hem hierin sporadisch gelijk. Omdat zijn gevoel van eigenwaarde afhankelijk is van deze bevestiging is hij in 2018 begonnen met Stand-Up comedy. Kom hem zien bij de special Comedy Christmas Special van de Haagse Spot op 18 december. Het is de moeite waard al zegt hij het zelf.

Talent gezocht
Misschien heb je zelf de ambitie om een act te laten zien bij 'De Haagse Spot'?
Meld je dan aan via de website: http://haagsespot.nl/
Wie weet zien we jou een keer in De Nieuwe Regentes op het podium.