Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Verreck Konkreet

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988De buurt onder de loep

Zo 18 feb | 16:00 | KETELHUIS | €10 incl. drankje

Live Talkshow over 'Konkreet Nieuws' | Deze keer Gemeentepolitiek, Circus en nog veel meer!

Live zondagmiddagtalkshow in het Ketelhuis over onze buurt. In de spotlight komen actuele onderwerpen uit de kersverse editie van wijkkrant ‘KonkreetNieuws’. 
Cabaretier Marcel Verreck ontvangt verschillende gasten en praat met hen over verrassende culturele activiteiten en ontwikkelingen in Segbroek. Met veel humor, muzikale omlijsting en een gezellige buurtborrel na afloop. Inloop vanaf 15:00 uur.

Wil je meer weten over je stad, je wijk, je buurt? Kom dan naar Verreck Konkreet. Een gezellig en informatief programma door en voor Segbroek, in samenwerking met KonkreetNieuws. Gastheer is cabaretier Marcel Verreck.

Deze keer: gemeentepolitiek, circus, muziek en nog veel meer!
Omdat de gemeenteraadsverkiezingen naderen besteden we deze zondagmiddag aandacht aan de lokale politiek en laten we buurtgenoten aan het woord die zich voor verschillende politieke partijen verkiesbaar stellen voor de gemeenteraad. Wat vinden zij belangrijk? Wat gaat er goed of niet goed in Segbroek? Wat gaat er veranderen als zij het voor het zeggen krijgen?

Maar het gaat niet alleen over politiek: Joey Hus vertelt over de aanbelactie op het Newtonplein, Eric Tienhoven speelt gitaar en u zingt mee, dé Haagse circuswerkplaats Circaso vertelt wat ze allemaal doen, u hoort meer over de muurschilderingen van Margriet Snaterse, over de activiteiten van Dienstencentrum Copernicus, de voorstellingen in De Nieuwe Regentes. U proeft de cake van koffiehuis EEF, en natuurlijk zijn er liedjes en teksten van Marcel Verreck.

En na de voorstelling borrelen gasten en publiek gezellig na in de tearoom van De Nieuwe Regentes.

Kortom: een heerlijke zondagmiddag!

De Riboet Verhalenkast komt 18 februari in Theater De Nieuwe Regentes verhalen verzamelen met als onderwerp 'De Zee' in het kader van ‘Feest aan Zee’. Bezoekers van Klassiek in ’t Ketelhuis, festival MAWWAL en Verreck Konkreet worden uitgenodigd hun persoonlijke verhaal te delen. Maar gewoon even het theater binnenlopen en je verhaal vertellen kan natuurlijk ook. Alle zeeverhalen komen uiteindelijk samen in een tentoonstelling in het Haags Historisch Museum ‘Van Kuren tot Kitesurfen’ (29/6 tot 11/11).