Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Vrij Spel | Improvisatietheater

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Vrij Spel Pakt Uit

Za 1 dec | 20.00 uur KLEINE ZAAL | Kaartverkoop via gezelschap

Een geheel geïmproviseerde pakjesavond

Je bent van harte welkom op onze geheel geïmproviseerde pakjesavond in het theater. Wat kan je verwachten? Pepernoten zonder fluwelen handschoentjes, razendsnel theater zonder script, surprises zonder lootjes. 

Vrij Spel zet vier keer per theaterseizoen een geheel geïmproviseerde voorstelling op het podium. Vrij Spel bestaat sinds oktober 2017 en is de optelsom van het Haags Improtheater en ’t Slippertje. Deze twee ervaren improvisatiegroepen bestonden jarenlang los van elkaar totdat zij besloten dat samen veel leuker is.