Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Winterlicht bij De Nieuwe Regentes!

Hét winterse event van Segbroek

Za 15 dec | 16.30 - 20.30 uur GEBOUW | Gratis

Met een ligconcert en theatervoorstellingen voor jong en oud

Op 14, 15 en 16 december vindt de tweede edtie van Winterlicht plaats, hét winterse event van Segbroek. Het hele weekend is er vanalles te beleven, op zaterdag 15 december ook bij De Nieuwe Regentes. Hieronder vind je het programma van de activiteiten bij De Nieuwe Regentes, kijk op de facebookpagina van Winterlicht voor het volledige programma op alle locaties!

De programma's zijn gratis te bezoeken, reserveren is niet nodig.
 

16.30 - 17.30 uur | Lig-concert Roeland Drost | Ketelhuis
Geniet in ons ketelhuis van het bijzonder ligconcert van pianist Roeland Drost. Liggend luisteren naar duizend en een sferen die uit de vleugel worden getoverd, ter plekke geïmproviseerd. Wentel je in de sprookjesdeken die Roeland creëert op onze vleugel. En mocht je niet willen liggen, er zijn ook stoelen beschikbaar om op te zitten.

18.00 - 18.20 & 18.30 - 18.50 uur | Rabarber speelt: Bevroren | Familievoorstelling
Een muzikale en theatrale vertelling over een Italiaanse ijscoman die op zoek is naar het beste ijs van de wereld, hulp krijgt van de Sneeuwkoningin en tijdens zijn zoektocht over Noordpool bij ons terecht is gekomen.

19.00 - 19.20 uur | Ferdy & Taskien spelen: Een dwingend verzoek
Een theatervoorstelling over verholen begeerte en sinistere daden op 2m2

19.30 - 20.30 uur | Yuval Gal - 1 gerecht 1 verhaal
Yuval Gal speelt een stukje uit zijn voorstelling "Eating While Jewish" (premiere voorjaar 2019) 
Deze muzikale vertelvoorstelling is een lust voor het oog, oor en buik! Nieuwsgierig naar Stonesoup met kneidlach? En wat dit heeft dit te maken met joods zijn? Kom, luister en eet en dan weet je het...
Yuval is van origine kok en wist naam te maken als mede-eigenaar van het restuarant Love & Peas, het eerste restaurant gerund door een Palestijn en Israeli.