Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

DNR Bluesclub | Flight (Uitverkocht)

Vijf muzikanten in hart en nieren laten je alle hoeken van de zaal zien!

Vrij 25 jan | 20.30 GROTE ZAAL | Kassa €5,- | Online €6,- | Ooievaarspas 50%

Iedere maand verandert de grote zaal in een dampende en stampende bluesclub!

De DNR Blues Club wordt georganiseerd door een toegewijde groep vrijwilligers met een passie voor bleus. Iedere maand zorgen zij voor een stevige bleusband die de grote zaal verandert in een echt dampende en stampende bluesclub. Het accent ligt daarbij op Haagse artiesten!

Met deze maand: Flight
Vijf muzikanten in hart en nieren laten je alle hoeken van de zaal zien met hun versies van het beste van de Rolling Stones.
Af en toe net iets rauwer, ongepolijster dan het origineel. Altijd met hart en ziel. Steeds een andere playlist, steeds dezelfde liefde.
Van ‘Carol’ tot ‘Sympathy for the devil’, van ‘Paint it black’ en Ruby Tuesday tot ‘Miss you’.

Over de bandleden
Zanger Peter Vermeij werd bekend met zijn Mick Jagger vertolking bij Stars on 45. Hij heeft tientallen commercials voorzien van zijn Jagger sound.
Gitarist Hans Hollestelle is één van de eerste en beste sessiemuzikanten van Nederland en daarnaast een veelgevraagd arrangeur en producer. Hij speelde in Sandy Coast en Rainbow Train en stond met zijn band Torero’s in het voorprogramma van de Beatles.
Drummer Eric Pronk is onder andere bekend van Livin’ Blues, Billy the Kid en Anouk.
Bassist Willem Augustijn heeft bij Big John Russel en Anouk gespeeld.
Gitarist Marcel van Rheeden maakt de band compleet. Hij is bekend om zijn bijdrage aan verschillende tribute projecten, the Scarletts en Inside.