Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Haagse Spot

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Comedyclub

Di 15 jan | 20:30 KETELHUIS | Online €12,50 | Kassa €14,50

Durf jij het aan, front row bij het try-out podium?

Beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers.

De Haagse Spot is hét try-out podium waar cabaretiers, stand-up comedians en liedschrijvers hun allernieuwste materiaal uitproberen. Het is een unieke ervaring om grappen te horen die misschien nooit meer een podium halen en een mooie kans om aan de basis te staan van een debuut dat zijn weerga niet kent. Elke editie is gevarieerd met een line-up van beginnende talenten, die zich voorbereiden op een eerste voorstelling of festival, tot en met gevestigde cabaretiers, comedians en liedschrijvers die hun nieuwste grappen of liedteksten uit willen proberen op een Haags publiek. De voorstellingen vinden iedere derde dinsdag van de maand plaats in De Nieuwe Regentes.
Met deze keer:

Jannick Hamberg
In 2016 betrad Jannick voor het eerst het podium. Sinds zijn eerste keer is hij druk bezig zich te ontwikkelen op het podium en dat is niet zonder resultaat, want een jaar later, in 2017, won Jannick zowel de jury- als publieksprijs van de ICFR Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam. Als de jongste van drie is Jannick een kind dat nooit echt opgroeit. Met zijn enthousiasme en energie sleurt hij je mee zijn wereld in. Een wereld vol onbegrip, verwondering en fascinatie voor de dingen van het dagelijks volwassen leven waarin hij zich als 23 jarig kind probeert stand te houden.

Zijn website: www.burohaug.nl/jannick-hamberg

Jasper van der Veen
Jasper van der Veen is een comedian met een groot hart en een giftige tong. Hij komt uit Groningen, deed een kleinkunstopleiding in Amsterdam en speelde bij ComedyTrain. Nu werkt hij aan zijn eerste cabaretprogramma.
Zijn website: www.jaspervanderveen.com

Maurits Koster
In de zomer van 2009 had Maurits een weekje vrij en schreef hij zich in voor een theatercursus. Even een weekje wat anders. (Midlifecrisis?) Hij vond dat zo bevrijdend dat hij besloot om mee te doen aan een theaterfestival. Hij werd daar gezien en vervolgens gevraagd om auditie te doen voor de theateropleiding. Na zes jaar schrijven, zingen en spelen studeerde Maurits af in 2015 bij theateropleiding Selma Susanna. Nu staat hij in kleine theaters door het land zijn voorstelling 'Demonen' te try-outen. Om depressie te voorkomen wordt Maurits bijgestaan door pianist Arend Jan Schimmel.
Zijn website: www.mauritskoster.nl

Raymon Rodenburg
Raymon zit alleen op de Top. Waar hij het leuk probeert te houden terwijl de wereld is vergaan. Het verhaal van hoe dat zo gekomen is vertelt hij aan het publiek die op bootjes voor zijn eiland drijven. Het maar de vraag of zij ooit een droog heenkomen kunnen vinden. Raymon Rodenburg is op zijn 18de begonnen met cabaret maken. Wordt geprezen voor het zijn van een getalenteerde verteller met doordachte grappen. Zijn interactie met het publiek is zeer vermakelijk en hij speelt op een bijzonder leuke manier met de harde realiteit en het leven van alledag.

Gillian Graven
Energiek, brilliant en snel en zijn geen woorden waarmee Gillian omschreven kan worden. Deze comedian doorbreekt het stereotype van de bittere feminist met droge grappen en absurde grappen. En droge absurde grappen.

Talent gezocht
Misschien heb je zelf de ambitie om een act te laten zien bij 'De Haagse Spot'?
Meld je dan aan via de website: http://haagsespot.nl/!