Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Ik wou | Toon Tellegen & het Wisselend Toonkwintet

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Zo 20 jan | 15.00 uur GROTE ZAAL | Online €15 | Kassa €17 | Ooievaarspas 50%| WAP gratis

Een oog- en oorstrelende voorstelling waarin beeldende kunst, literatuur en muziek samenvloeien

Uitgeverij Lannoo bracht het prentenboek Ik Wou in 2011 uit. Krachtige kinderportretten van de Belgische illustratrice Ingrid Godon samen met korte poëtische teksten van Toon Tellegen die haar portretten laten spreken. Stuk voor stuk mijmeringen en uitspraken vanuit het standpunt van de getekende figuur die de lezer raken, doen glimlachen en aanzetten tot nadenken.

Het prachtige boek was voor Corrie van Binsbergen een bron van muzikale inspiratie om een nieuwe voorstelling te maken voor Toon Tellegen & het Wisselend Toonkwintet. Met hun succesvolle programma’s rond zijn dierenverhalen heeft dit ensemble reeds een naam opgebouwd bij een groot aantal Nederlandse en Vlaamse theaters. Met deze voorstelling slaan ze een nieuwe weg in. Ik wou is een bijzonder geheel van beeldende kunst, literatuur en muziek, dat de theaterbezoeker meevoert naar een andere wereld.

Unieke kans - ontmoet Toon Tellegen in eigen persoon. Na afloop van de voorstelling zal hij een signeer sessie geven.


De pers over Ik wou:

"Het is een match made in heaven: Toon Tellegen, Ingrid Goddon en Corrie van Binsbergen brengen met Ik wou een fragiele, grappige en buitenissige voorstelling."— De Morgen (09-12-2018)

"De muziek is een extra stem in het geheel."— Dagblad van het Noorden (29-11-2018)

"Vrolijkheid, speelsheid, ondeugd, melancholie...Ik wou is een warm badje jeugdige verwondering zoals je dat van Toon Tellegen verwacht."— Theaterkrant (13-11-2018)

Dit concert wordt georganiseerd i.s.m. Projazz.