Ik wou | Toon Tellegen & het Wisselend Toonkwintet

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Zo 20 jan | 15.00 uur GROTE ZAAL | Online €15 | Kassa €17 | Ooievaarspas 50%

Een oog- en oorstrelende voorstelling waarin beeldende kunst, literatuur en muziek samenvloeien

Uitgeverij Lannoo bracht het prentenboek Ik Wou in 2011 uit. Krachtige kinderportretten van de Belgische illustratrice Ingrid Godon samen met korte poëtische teksten van Toon Tellegen die haar portretten laten spreken. Stuk voor stuk mijmeringen en uitspraken vanuit het standpunt van de getekende figuur die de lezer raken, doen glimlachen en aanzetten tot nadenken.

Het prachtige boek was voor Corrie van Binsbergen een bron van muzikale inspiratie om een nieuwe voorstelling te maken voor Toon Tellegen & het Wisselend Toonkwintet. Met hun succesvolle programma’s rond zijn dierenverhalen heeft dit ensemble reeds een naam opgebouwd bij een groot aantal Nederlandse en Vlaamse theaters. Met deze voorstelling slaan ze een nieuwe weg in. Ik wou is een bijzonder geheel van beeldende kunst, literatuur en muziek, dat de theaterbezoeker meevoert naar een andere wereld.

Dit concert wordt georganiseerd i.s.m. Projazz.