Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Pop Sing Along

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Scratch-event

za 19 jan| 16:30 uur GROTE ZAAL | Tickets via gezelschap

Binnen één dag een prachtige keuze van highlights uit de popmuziek instuderen en uitvoeren!

Sing Along Events organiseert weer een geweldige dag vol popmuziek op zaterdag 19 januari 2019. Binnen één dag een prachtige keuze van highlights uit de popmuziek instuderen en uitvoeren? Voor wie van zingen houdt, een absolute must!

Samen met een combo en geweldige solisten studeren we onvergetelijke hits in, zoals Viva la vida, Tears in Heaven, Dust In The Wind en lmagine. Aan het einde van de dag geven we een sprankelende uitvoering.
Deze dag is bedoeld voor individuele koorzangers, maar ook koren kunnen eraan deelnemen. Met behulp van liedteksten, partituur en oefen-mp3’tjes (of cd) is het mogelijk om de muziek vooraf in te studeren.

De kosten

Wilt u meezingen of deze scratch-dag aan iemand cadeau geven, dan kunt u zich aanmelden en ontvangt u na overmaking van € 45,00 het toegangsbewijs. De oefen-mp3’tjes en de liedteksten en bladmuziek kunt u vervolgens gratis van de site downloaden. Na betaling krijgt u van ons een mail met de downloadlink. Daar vindt u alle ingezongen liedjes per stemsoort en alle muziek en songteksten. Wilt u de bladmuziek liever thuis ontvangen? Via het inschrijfformulier kunt u deze direct bijbestellen.

GROEPSINSCHRIJVING
U kunt zich ook met meerdere zangers tegelijkertijd inschrijven. Vanaf 10 deelnemers ontvangt u korting van maar liefst €5,00 en vanaf 20 zangers €7,50 korting per persoon op de deelnamekosten. Wilt u met een groep inschrijven stuurt u dan een e-mail naar info@singalongevents.nl. Vermeld daarbij met hoeveel personen u wilt inschrijven. Vervolgens krijgt u van ons een kortingscode, waarmee u online kunt inschrijven.

Luisteren/Toegangskaarten voor de uitvoering

Heeft u fans die graag naar de uitvoering komen luisteren? Voor hen kunt u toegangskaarten bestellen. Verras uw vrienden met een luisterkaartje! Aanvang van het concert is 16.30 uur en het duurt tot 17.30 uur.
U kunt natuurlijk ook luisterkaarten bestellen als u niet deelneemt aan de Pop Sing Along.