Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Haagse Spot

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Durf jij het aan, front row bij het try-out podium?

Di 15 okt | 20.30 uur KETELHUIS | Online €0 | Kassa €12

Beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers.

De Haagse Spot is het try-out podium waar cabaretiers, stand-up comedians en liedschrijvers hun allernieuwste materiaal uitproberen. Het is een unieke ervaring om grappen te horen die misschien nooit meer een podium halen en een mooie kans om aan de basis te staan van een debuut dat zijn weerga niet kent.
Elke editie is gevarieerd met een line-up van beginnende talenten, die zich voorbereiden op een eerste voorstelling of festival, tot en met gevestigde cabaretiers, comedians en liedschrijvers die hun nieuwste grappen of liedteksten uit willen proberen op een Haags publiek.De voorstellingen vinden iedere derde dinsdag van de maand plaats in De Nieuwe Regentes.

Talent gezocht
Misschien heb je zelf de ambitie om een act te laten zien bij 'De Haagse Spot'?
Meld je dan aan via de website: http://haagsespot.nl/
Wie weet zien we jou een keer in De Nieuwe Regentes op het podium.

PROGRAMMA
Kamphuis & Evenhuis - “Comedy Healing”

Jennifer Evenhuis en Maureen Kamphuis zijn BFF's (Best Friends Forever) en maken ook al jaren samen cabaret en theatrale acts voor theater en bedrijfsleven. Bovendien delen zij een enorme fascinatie voor zelfhulpboeken en -methodes en zijn daardoor ware zelfhulp-goeroes geworden. Echter na jaren studeren, ontdekten zij iets geks, namelijk dat COMEDY veel beter werkt en beklijft! Nu is er dan ook COMEDY HEALING, de methode om je problemen* met comedy op te lossen!

Tijdens de avond laten Jennifer en Mauren je zien hoe je een kwestie zelf oplost, met een daarbij passende comedy-techniek. Ontdek de rigoureuze PUNCH line methode, leer je probleem* verkopen met de SALESMANAGER , of lach je innerlijke dictators weg door WHO IS YOUR BOSS? te roepen. Healing by Laughter, try it out!

Uiteraard putten ze uit eigen ervaring en sparen daarbij zichzelf niet. Kom ook en ontdek je innerlijke komiek, maar ook die van je buurvrouw, je ex of je dictator. (Ook al staan ze er totaal niet voor open!)
- Bij psychische aandoeningen graag professionele hulp zoeken

Hun websites: www.jenniferevenhuis.nl / www.meandmaureen.com

Klaas Prins - “Maar nog niet helemaal”
'Be the best version of yourself'. Dat las cabaretier Klaas Prins op een bordje in de Action. Klaas raakte geïrriteerd: hoe kan het dat zelfs op een plek waar niks de beste versie van iets is er nog steeds van je wordt verwacht beter te zijn dan jezelf? Geïntrigeerd door dit bordje ging hij op zoek: kan je de beste versie van jezelf worden? In zijn voorstelling 'Maar Nog Niet Helemaal' vraagt de jonge cabaretier zich af waarom mensen doen wat ze doen en zoekt hij met scherpe grappen en originele liedjes naar de ultieme manier om alles er uit te halen wat er in zit.

Zijn website: www.klaas-prins.nl

Yannick Hamberg - Stand-up comedy
In 2016 betrad Jannick voor het eerst het podium. Sinds zijn eerste keer is hij druk bezig zich te ontwikkelen op het podium en dat is niet zonder resultaat want een jaar later won Jannick zowel de jury- als publieksprijs van de Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam. Als de jongste van drie is Jannick een kind dat nooit echt opgroeit. Met zijn enthousiasme en energie sleurt hij je mee zijn wereld in. Een wereld vol onbegrip, verwondering en fascinatie voor de dingen van het dagelijks volwassen leven waarin hij zich als 23 jarig kind probeert stand te houden. In 2019 won hij de publieksprijs van het Leeuwarder Cabaret Festival.

Zijn website: www.burohaug.nl/jannick-hamberg/

Bart Harst - “Bart en/of Cornelis Troubadichter”
BartenofCornelis gaat samenwerken met pianist/componist/arrangeur Bam Commijs. Bam, Bart... De naam viel snel: B&B. Programma; Maar nu eerst… Het wordt een gezamenlijk liedjesprogramma met bestaand en nieuw materiaal. De eerste geluiden beloven veel. Try Outs, vanaf nu. Komend voorjaar ook bij de Haagse Spot. B&B. Maar nu eerst: BartenofCornelis (in transitie).

Bonus voor de Haagse Spot:
CD en Bundeltje als speciale Haagse Spot combi aanbieding. Ter plekke te bemachtigen.

Zijn website: www.bartenofcornelis.nl