Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Haagse Spot

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Durf jij het aan, front row bij het try-out podium?

Di 19 feb| 20:30 | KETELHUIS | Online €12,50 | Kassa €14,50

Beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers.

De Haagse Spot is het try-out podium waar cabaretiers, stand-up comedians en liedschrijvers hun allernieuwste materiaal uitproberen. Het is een unieke ervaring om grappen te horen die misschien nooit meer een podium halen en een mooie kans om aan de basis te staan van een debuut dat zijn weerga niet kent.
Elke editie is gevarieerd met een line-up van beginnende talenten, die zich voorbereiden op een eerste voorstelling of festival, tot en met gevestigde cabaretiers, comedians en liedschrijvers die hun nieuwste grappen of liedteksten uit willen proberen op een Haags publiek.De voorstellingen vinden iedere derde dinsdag van de maand plaats in De Nieuwe Regentes.

Met deze editie:

Alyssa Gonzalez
Haar voorstelling GREET gaat over een vrouw die geïsoleerd is in haar omgeving. Onrust, angst en een gebrek aan veiligheid, maken dat haar hersenspinsels als een pingpongbal door haar schedel kaatsen. De extremiteit en absurditeit, wordt op een gegeven moment zo onhoudbaar dat het zich onontkoombaar omzet in een hoge graad van humor.

Alyssa Gonzalez is een vijfdejaars student aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, oftewel Studio Herman Teirlinck. Tijdens haar studie heeft zij een drietal solovoorstellingen gemaakt die zij geregeld in theaters en op verschillende theaterfestivals speelt zoals Theaterfestival de Parade in Amsterdam en Boulevard in Den Bosch.

Ook treedt zij regelmatig op als stand-up comedian in verschillende comedy cafés in Nederland en België. In 2016 stond zij in het voorprogramma van Wim Helsen tijdens de try-outtour van zijn laatste voorstelling ‘Er wordt naar u geluisterd’.

Haar website: www.alyssagonzalez.com

Tobi Kooiman
Tobi Kooiman, comedian en wiskundige, doet verwoede doch vergeefse pogingen om zijn logica toe te passen op het leven. Hij won drie comedyprijzen en bereikte de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Jury: De prijs voor de grootste grapdichtheid deze avonden gaat naar deze meneer. Tobi Kooiman maakt comedy van hoog en intelligent niveau en verpletterde de zaal met materiaal waar menig gearriveerd stand-up comedian stikjaloers op zal zijn.

Zijn website: www.tobikooiman.nl

Floris van Proosdij
Ik ben Floris, 34 jaar en woon in Utrecht. Nadat ik er op mijn elfde achterkwam dat ik geen astronaut (te lang) en piloot (slechte ogen) kon worden, wilde ik al stiekem cabaretier worden. Het heeft echter 20 jaar geduurd voordat ik eens een keertje werk van deze jeugddroom ben gaan maken. Sinds april 2018 heb ik mijn eerste voorzichtige stapjes op het podium gezet: ik heb op verschillende open podia opgetreden en dat smaakte naar meer!

Jannick Hamberg
In 2016 betrad Jannick voor het eerst het podium. Sinds zijn eerste keer is hij druk bezig zich te ontwikkelen op het podium en dat is niet zonder resultaat, want een jaar later, in 2017, won Jannick zowel de jury- als publieksprijs van de ICFR Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam en speelde hij in 2018 op het Utrecht Internationaal Comedy Festival én Paaspop. Als de jongste van drie is Jannick een kind dat nooit echt opgroeit. Met zijn enthousiasme en energie sleurt hij je mee zijn wereld in. Een wereld vol onbegrip, verwondering en fascinatie voor de dingen van het dagelijks volwassen leven waarin hij zich als 24 jarig kind probeert stand te houden. In 2019 won hij de publieksprijs van het Leeuwarder Cabaret Festival.

Zijn website: www.burohaug.nl/jannick-hamberg

Talent gezocht
Misschien heb je zelf de ambitie om een act te laten zien bij 'De Haagse Spot'?
Meld je dan aan via de website: http://haagsespot.nl/
Wie weet zien we jou een keer in De Nieuwe Regentes op het podium.