Krokuskabaal | Workshop | Vrije Vogels in de Lente (7+)

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Art-s-cool

Di 26 feb | 10:30 uur HET DIEPE | €3,- | Ooievaarspas 50 % korting

Maak je eigen vrije vogel!

Maak je eigen vrije vogel en versier deze met kleurige vleugels en staart. De vogels worden in de theaters en bibliotheken opgehangen zodat er een kleurrijk en groot schilderij ontstaat.

Over Art-S-Cool
Art-S-Cool brengt kunst tot leven in verrassende kunstlessen voor leerlingen en hun ouders en verbindt bewoners met elkaar door spraakmakende kunstprojecten in de wijk. Ook geven we jong kunsttalent graag een steuntje in de rug! Art-S-Cool bestaat uit een kunstenaarscollectief die de kunstactiviteiten ontwikkelen en verzorgen. Zij zijn tevens nauw betrokken bij beleid en organisatie.

Het collectief wordt gevormd door kunstenaars, vormgevers en ontwerpers afkomstig uit verschillende disciplines. Deze diversiteit is terug te vinden in de verrassende kunstactiviteiten die Art-S-Cool aanbiedt.

Website Art-S-Cool