Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Love is in the air! | Haags Homomannenkoor Vox Rosa

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988A musical ménage à trois

Za 2 feb | 20.15 uur GROTE ZAAL | Online €12,50 | Kassa €14,50 | Ooievaarspas 50 % korting

Presented by: Coba Lichtekooi der Zangkunst

Liefde, pril en oud, beantwoord en onbeantwoord, teder en wild, kort en eeuwig, stiekum en publiek. Iedereen herkent zich wel in één, meerdere of zelfs alle vormen van de liefde.
In een muzikale ménage à trois laten de drie koren Mannenkoorts, Homonics en Vox Rosa u heel wat liefdes varianten horen. Coba Lichtekooi der Zangkunst neemt u tussen de bedrijven door mee in het wel en wee van dit Ierse en twee Haagse koren.

Over Vox Rosa
Vox Rosa bestaat sinds 1985 en is daarmee het oudste homomannenkoor van Nederland. Het koor startte met voornamelijk klassieke muziek maar dit is in de loop der jaren uitgegroeid tot een mix van klassiek tot pop en van ontroerende nummers tot vrolijke meezingers.
Vox Rosa is er trots op een homomannenkoor te zijn. Het koor zorgt er ook altijd voor dat dit bij onze optredens is te zien en te horen. De koorleden willen samen mooie muziek maken, waarbij er ook ruimte is voor plezier tijdens de repetities.
Vox Rosa is onderdeel van Legato, een verband van ongeveer 150 homo- en lesbo koren door heel Europa. Zij organiseren om de vier jaar een homokorenfestival, waar Vox Rosa altijd aan deelneemt.
https://www.voxrosa.nl/