Solo Stories | Emma wil leven

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Een intens en intiem portret

Zo 10 feb | 15:00 GROTE ZAAL | Kaartverkoop via gezelschap

Solovoorstelling gebaseerd op de indrukwekkende documentaire van Jessica Villerius

Emma is slim, sportief, grappig… en weegt 40 kilo. Emma wil leven. Maar volgens haar ouders en artsen is ze ernstig ziek. En hoewel ze probeert te luisteren naar hun adviezen is er iets dat haar steeds anders laat handelen. Iets dat sterker is: de stem van anorexia. In haar hoofd is een strijd gaande op leven en dood. Emma wil leven, maar is ze in staat om weerstand te bieden aan alle negatieve gedachten die haar hoofd vullen?

Actrice Lisse Knaapen stapt in de rol en het hoofd van Emma en vertolkt zo Emma’s twijfels, angsten en geestige observaties. We zien een jonge vrouw die verlangt naar controle maar daardoor die controle juist verliest. En dat terwijl Emma wil leven…

Gebaseerd op de gelijknamige en indrukwekkende documentaire van Jessica Villerius en op gesprekken met betrokkenen en (ervarings)deskundigen is ‘Emma wil leven’ een even intens als intiem portret, geschetst door de makers van ‘LEEF!’, ‘PAAZ’ en ‘Ma’.

Cast:Lisse Knaapen
Creatives: Benno Hoogveld (regie) |Marc Veerkamp (script)
Website: www.solostories.nl
Facebook: www.facebook.com/solostories
Twitter: twitter.com/solostoriesnl
Instagram: www.instagram.com/solostories

Duur voorstelling:80 minuten, er is geen pauze