Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Vrij Spel Improvisatietheater | Lentekriebels

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Duik alvast het voorjaar in met dit Haagse improvisatiegezelschap

Za 16 feb | 20.00 uur KETELHUIS | Kaartverkoop via gezelschap

It may be winter outside, but in our hearts it’s spring

Lente… het lijkt nu nog ver weg, maar voor we het weten is het zo ver. Vrij Spel neemt u op zaterdag 16 februari alvast mee het voorjaar in met onze voorstelling Lentekriebels. We nemen u mee het park in, waar de vogeltjes fluiten en de grassprietjes tussen je tenen kriebelen. Op en rond een bankje in het park treffen onze spelers elkaar in allerlei gekke, vrolijke, spannende, lieve, leuke, ontroerende én geheel geïmproviseerde scenes.

Vrij Spel haalt de lente het land in!

Over Vrij Spel
Vrij Spel zet vier keer per theaterseizoen een geheel geïmproviseerde voorstelling op het podium.
Vrij Spel bestaat sinds oktober 2017 en is de optelsom van het Haags Improtheater en ’t Slippertje. Deze twee ervaren improvisatiegroepen bestonden jarenlang los van elkaar totdat zij besloten dat samen veel leuker is.
http://vrijspeldenhaag.nl/#voorstellingen