Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Haagse Spot

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Durf jij het aan, front row bij het try-out podium?

Di 19 mrt| 20:30 | KETELHUIS | Online €12,50 | Kassa €14,50

Met beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers

De Haagse Spot is het try-out podium waar cabaretiers, stand-up comedians en liedschrijvers hun allernieuwste materiaal uitproberen. Het is een unieke ervaring om grappen te horen die misschien nooit meer een podium halen en een mooie kans om aan de basis te staan van een debuut dat zijn weerga niet kent. Elke editie is gevarieerd met een line-up van beginnende talenten, die zich voorbereiden op een eerste voorstelling of festival, tot en met gevestigde cabaretiers, comedians en liedschrijvers die hun nieuwste grappen of liedteksten uit willen proberen op een Haags publiek. De voorstellingen vinden iedere derde dinsdag van de maand plaats in ons Ketelhuis.

Deze editie

Pieter van Breevoort
Pieter van Breevoort is eigenlijk natuurkundige, maar heeft altijd ook een grote liefde voor stand up comedy gehad. Toch ging hij pas na zijn dertigste 'stand uppen'. In 2016 won hij de juryprijs van de Comedy Talent Award en speelde op het Utrecht International Comedy Festival. In 2017 won hij zowel de jury- als de publieksprijs van de Delft Comedy Talent Award. In 2018 stond hij in de finale van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. Op het podium vertelt hij graag over taal, reflectie en zelfbewustzijn onder het mom: weet wat je zegt.

Uit het juryrapport van de Delft Comedy Talent Award:

Hij praat op een droogkomische, onderkoelde manier die origineel is, waar moed voor nodig is, en die tevens past bij de komische inhoud die hij vertelt. (…) De grappen zitten dan ook goed in elkaar. Pieter straalt echtheid uit.” – Juryrapport Delft Comedy Talent Award.

Website: www.burohaug.nl/jannick-van-breevoort
 

Deborah - En toen werd ik wakker
Deborah (1990) is een kleinkunstenares die het leven door middel van muziek beschouwt, bewondert en bevraagt. Geëngageerde teksten, elektronische sounds, sferische melodieën met rake zinnen tussendoor. Na haar zangopleiding aan de ArtEZ Popacademie is Deborah zich verder gaan verdiepen in cabaret aan de Koningstheateracademie en heeft ze daarmee een eigen stijl ontwikkeld die tussen pop en cabaret door vliegt. Met haar eerste programma ‘En Toen Werd Ik Wakker’ presenteert Deborah zich aan de wereld.

Website: www.hetlevenvandeborah.nl
 

Miriam en Carla Wijnen - De aanbouw
Ze stonden in de finale van Cameretten, wonnen de persoonlijkheidsprijs in Groningen en waren de winnaars van de Pythische Spelen Amsterdam.
“De aanbouw” is een grappige en muzikale voorstelling van drielingzusjes Miriam en Carla Wijnen en hun gitarist Arne de Wit. Ze moeten een aanbouw, opvoeden, mooi zijn en daten. Botoxmoeders, oliebollen, vrijwilligers en contactclowns voor je gehandicapte kind, alles komt langs. Al die helpers en hulporganisaties: wie helpen ze eigenlijk? Kunnen we het niet gewoon zelf?

Enkele quotes over hun voorstelling: ’wat een diversiteit’ ‘prachtige teksten’ ‘grappig, mooi, ontroerend, pakkend’ ‘een lach en een traan, zang en instrumentaal top’ ‘zo hard gelachen’

Website: www.wijnenspeelt.nl
 

Floris van Proosdij
"Ik ben Floris, 34 jaar en woon in Utrecht. Nadat ik er op mijn elfde achterkwam dat ik geen astronaut (te lang) en piloot (slechte ogen) kon worden, wilde ik al stiekem cabaretier worden. Het heeft echter 20 jaar geduurd voordat ik eens een keertje werk van deze jeugddroom ben gaan maken. Sinds april 2018 ben ik voor het eerste actief aan de slag gegaan met comedy. De afgelopen maanden heb ik mijn eerste voorzichtige stapjes op het podium gezet: ik heb op verschillende open podia opgetreden en dat smaakte naar meer!
Bij De Haagse Spot zal ik mijn set met vooral nieuw materiaal uitproberen. Mijn stijl is zoekende, licht absurdistisch. Ik snij graag grootse thema's aan, zoals beamers, of Koekiemonster."

 

Talent gezocht
Misschien heb je zelf de ambitie om een act te laten zien bij 'De Haagse Spot'?
Meld je dan aan via de website: http://haagsespot.nl/
Wie weet zien we jou een keer in De Nieuwe Regentes op het podium.