Let op: vanaf 1 juni gaat het theater beperkt open met proefvoorstellingen. Zodra het programma bekend is, vindt u hier meer informatie terug. Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

DNR Bluesclub

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Talkin' Blues

vr 22 mrt | 20:30 uur GROTE ZAAL | Online €5 | Kassa €6 | Ooievaarspas 50% korting

Dampende blues en een versleten dansvloer in onze eigen Bluesclub!

De DNR Bluesclub wordt georganiseerd door een toegewijde groep vrijwilligers met een passie voor blues. Iedere maand zorgen zij voor een stevige bluesband die de grote zaal verandert in een echt dampende en stampende bluesclub. Het accent ligt daarbij op Haagse artiesten! 

Talkin’ Blues is ontstaan in 2015, tijdens een eenmalig tribute optreden op “Jazz in de Gracht” voor de toen nét overleden BB King. Het bleek een gouden recept dat door het publiek werd omarmd.

De band werd gezien en vervolgens gevraagd voor optredens door heel Nederland en Duitsland. Onder andere op festivals zoals; het Zeehelden Festival, Affligem Blues festival (Delft Blues), de bekende DNR Bluesclub (2 keer uitverkocht), Blues in Zyflich, en vele clubs en kroegen volgden.

Inmiddels heeft de band zich ontwikkeld en is niet alleen een 'tribute band' meer maar zijn ook andere klassiekers te horen.

Met dit nieuwe repertoire trekt deze Haagse formatie volle zalen. De vaste achterban groeit elke dag.

2019 Belooft een mooi jaar te worden. Dit jaar is de Band te zien op o.a. Brielle Blues, Zoetermeer Blues festival en wegens het succes in 2017 wederom te zien op Affligem Blues festival. Bovendien werkt de band gestaag door met het maken van live opnames en video’s, zodat de fans nog even kunnen nagenieten.

De band bestaat uit,

Peter Langerak: Vocals en gitaar.

Tjaart Venema: keys, Vocals

Paul Robbert: bass, Vocals

Sammy de Fretes: drums

 

The Thrill is still here!

www.talking-blues.com