DNR Expositie | Het altijd stromende | Te zien van 8 maart t/m 19 april 2019

Pieter van den Broeke

8 mrt t/m 19 april | doorlopend TEAROOM | Gratis

Schilderkunst, fotografie & video waar water centraal staat

"Het moment is al voorbij, maar de camera heeft de tijd een fractie van een seconde stilgezet en een  gestolde werkelijkheid toont zich, terwijl het almaar bewegende water verder vliet. Niet werkelijk gezien, geen getuige, slechts dat ene, haast willekeurige beeld blijft achter. Heeft het wel bestaan, dat ogenblik stilstand?"

Pieter van den Broeke (Den Haag, 1957) schildert sinds 2000. Soms is het werk puur abstract, vaak dienen zich al doende ook koppen of diervormen aan, evenals landschapselementen. Sinds enkele jaren richt hij zich meer en meer op fotografie en video, en dan met name op het vastleggen van water(reflecties). Tijdens deze expositie in De Nieuwe Regentes komen alle drie de disciplines die hij beoefent  aan bod.

Deze expositie is te zien van 8 maart t/m 19 april 2019