Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Verreck Konkreet in de ochtend : Prettig wonen in ReVa, lukt dat nog een beetje?

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Buurtalkshow met Marcel Verreck

Zo 31 mrt | 11:00 uur | KETELHUIS | €10 incl. een kop koffie of thee & een stuk taart na afloop | Ooiervaarspas 50%

Met o.a. Mariëlle Vavier (Groen Links), Jaap van ’t Hart (Koninklijke Haagse Woningvereniging van 1854), Rick Verhaar (makelaardij Leegstra) en een optreden van jazzpianist Wolfert Brederode

Cabaretier en schrijver Marcel Verreck verzorgt samen met redacteur van buurtkrant Konkreet Nieuws, Aad van Schie, op 31 maart een vernieuwde versie van de vertrouwde buurttalkshow Verreck Konkreet. Op zondagochtend, met live muziek, interviews en heerlijk stukje taart bij de koffie!

Uw ticket voor deze ochtendeditie is inclusief een kop koffie of thee en een stuk taart na afloop van de talkshow

Het thema van deze Verreck Konkreet is: Prettig wonen in ReVa, lukt dat nog een beetje?. Eerste gast is Jaap van t Hart van Koninklijke Haagse Woningvereniging van 1854. Met hem praat Marcel over de transformatie van de oude haardenfabriek/postkantoor in de Fahrenheitstraat tot een fraai en betaalbaar appartementencomplex, waar geen gas meer wordt gebruikt en ondergronds kan worden geparkeerd. Het muzikale intermezzo wordt verzorgd door jazzpianist Wolfert Brederode die alvast een voorproefje geeft van het Cutting Edge Jazz Festival op 17 mei. 

In de tweede helft van de show gaan we verder in op het thema Prettig Wonen in ReVa. Naast Jaap van ’t Hart schuiven nu ook Mariëlle Vavier, woordvoerder Groen Links Haagse Gemeenteraad, en Rick Verhaar van Makelaardij Leegstra aan. Zij gaan in discussie over de dilemma’s rond wonen in ReVa: een prachtwijk, onbetaalbaar aan het worden, creatieve, actieve bevolking, overbevolking, leefbaarheid. Gaat de nieuwe Woonagenda van wethouder Revis helpen om wonen beter, toegankelijk en leefbaar te houden? Natuurlijk kunt u meedoen aan dit gesprek!

De show wordt zoals altijd afgesloten met verschillende pitches uit de buurt.