Let op: vanaf 1 juni gaat het theater beperkt open met proefvoorstellingen. Zodra het programma bekend is, vindt u hier meer informatie terug. Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

El Pub Flamenco

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Dé plek om hedendaagse flamenco te beleven

Vr 19 apr | 20:30 | KETELHUIS | Online €10 | Kassa €12 | Ooievaarspas 50%

Tweewekelijkse flamenco-avond.

Theater De Nieuwe Regentes vormt de thuisbasis voor vaste flamenco-avonden. Flamenco-artiesten brengen daar de kunsten van deze Spaanse dans- en muziekstijl ten gehore. Met een open podium, waar iedereen kan laten zien wat er allemaal mogelijk is op flamencogebied.

Om 20:15 gaan de deuren open en het optreden begint om 20:30. Er zijn twee sets optreden en één set open podium m.m.v. de artiesten. Doe dus mee in de derde set!

Met deze editie:

Primos del Norte
Erminia Fernández Córdoba - zang
Arturo Ramón - gitaar
Udo Demandt - percussie

Extra workshop
Vóór het optreden geeft Udo Demandt een cajon workshop tussen 16:00 en 18:00. De workshop is voor alle niveaus en er zijn cajons aanwezig. Het laatste half uur zal er gitaar begeleiding zijn door Arturo Ramón. De kosten voor deze workshop zijn €20,- en aanmelden kan bij Udo Demandt via een private message of via udodrums@hotmail.com

El Pub Flamenco vindt om de week op vrijdagavond plaats.
Let op: Er is beperkt plek beschikbaar, reserveer vooraf een kaartje!