Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Haagse Spot

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Durf jij het aan, front row bij het try-out podium?

Di 21 mei| 20:30 | KETELHUIS | Online €12,50 | Kassa €14,50

Beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers.

De Haagse Spot is het try-out podium waar cabaretiers, stand-up comedians en liedschrijvers hun allernieuwste materiaal uitproberen. Het is een unieke ervaring om grappen te horen die misschien nooit meer een podium halen en een mooie kans om aan de basis te staan van een debuut dat zijn weerga niet kent.
Elke editie is gevarieerd met een line-up van beginnende talenten, die zich voorbereiden op een eerste voorstelling of festival, tot en met gevestigde cabaretiers, comedians en liedschrijvers die hun nieuwste grappen of liedteksten uit willen proberen op een Haags publiek.De voorstellingen vinden iedere derde dinsdag van de maand plaats in De Nieuwe Regentes.

Met deze keer:
 

Alyssa Gonzalez - Comedy try-out
Anders dan voorheen toen zij met een zo goed als affe voorstelling kwam try-outen in de Haagse Spot, komt Alyssa nu met broos materiaal waar niemand van weet wat het is, of waar dat het naartoe gaat. Extra spannend dus. Kom als ramptoerist, of als liefhebbende supporter.

Alyssa Gonzalez is vijfdejaars student aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, oftewel Studio Herman Teirlinck. Tijdens haar studie heeft zij een drietal solovoorstellingen gemaakt die zij geregeld in theaters en op verschillende theaterfestivals speelt zoals Theaterfestival de Parade in Amsterdam en Theaterfestival Boulevard in Den Bosch. Ook treedt zij regelmatig op als stand-up comedian in verschillende comedy cafés in Nederland en België. In 2016 stond zij in het voorprogramma van Wim Helsen tijdens de try-outtour van zijn laatste voorstelling 'Er wordt naar u geluisterd'.

Haar website: www.alyssagonzalez.com

Tim Hartog - “Schadevrije jaren”
Vroeg of laat lopen we allemaal wel een keer schade op. In de liefde, vriendschappen of als ouders van een opgroeiend kind. De vraag is hoe om te gaan met deze schade. Hoe groot is het en kun je ermee door blijven lopen? Of maak je er melding van en vervallen daarmee je schadevrije jaren en is iedereen bovendien op de hoogte van je krasjes? In deze voorstelling onderzoekt Tim hoe we kunnen voorkomen dat we eindigen als onzekere over-verzekerden die zelfs zichzelf niet meer vertrouwen.

Tim is geboren en getogen in Rotterdam en rondde in 2010 de Koningstheateracademie in Den Bosch af. Hij deed mee aan het VARA Leids Cabaret Festival in 2015 en haalde daar de finale, waarin hij werd geprezen om zijn teksten die indringend en subtiel waren. Hij was onder andere te zien op Lowlands, Oerol, International Comedyfestival Rotterdam, TEDx, Noorderslag, Metropolis en het Bevrijdingsfestival.

Zijn website: www.burohaug.nl/tim-hartog/

Yuri Disseldorp - “GRAB”
Maak deze Haagse Spot editie kennis met de meest leipe showman ooit: Yuri Disseldorp! In de voorstelling GRAB presenteert hij zichzelf en zijn kijk op deze wereld door middel van sensationele sketches, pijnlijke personages en platte poëzie. Sneller dan snel, hilarisch, soms schurend en raar, maar altijd sexy. En niet te vergeten: het publiek bepaalt wat onze rock-‘n-roll comedian speelt! Komt dat zien, dan.

Yuri Disseldorp is cabaretier en acteur. Afgelopen jaren was hij actief in het cabaret duo ‘Rajko en zijn broer’ i.s.m. journalist en schrijver ‘Rajko Disseldorp’ waarmee ze drie seizoenen lang langs de kleine theaterzalen en poppodia van ons land trokken, het concertgebouw in Amsterdam op zijn kop zetten en meer dan vijftig rode vuilniszakken uit het plafond van de Groningse Schouwburg lieten vallen. Daarnaast zette Yuri de laatste jaren stappen als acteur in voorstellingen op festivals als ‘DE PARADE’ en ‘A Showman’s fair’ en is met enige regelmaat actief als regisseur. Sinds 2019 is hij actief als solo cabaretier. De korte voorstelling ‘GRAB’ is zijn eerste solo project waarmee hij deze zomer op theaterfestival ‘DE PARADE’ te zien zal zijn.

Zijn website: www.yuridisseldorp.nl

Barbara Breedijk - “Draag nooit beige naar een bruiloft”
Een zangeres voor bruiloften, feesten en partijen, treffen we voordat ze een lied op maat zal vertolken, voor een kersvers echtpaar. Dit is haar 100e huwelijk! Het is een andere bruiloft, dan waar ze normaal speelt, dit keer op een bijzondere locatie in het buitenland.
Het echtpaar waar ze voor gaat zingen heeft specifiek naar haar gevraagd en dat heeft een reden… (Regie: Dees Verhoeven)

Deze onorthodoxe blonde krullenbol staat bekend om haar energieke podiumpresentatie, improvisatietalent, beestachtige liedteksten, gevatte humor en warme stem. Barbara speelde onder andere in de voorprogramma’s van Candy Dulfer, Wouter Hamel, Lucky Fonz III en Elfie Tromp. Ze zong liedjes op de dichtbundel presentatie van Jaap Robben. Ze was te horen op radio 2, in Theater Bellevue, Paradiso, De Kleine Komedie en op Oerol. Van 2016 tot en met 2018 toerde ze met theatervoorstelling ‘Fiere Vrouwen’ door heel Nederland.

Haar website: www.comedyopmaat.com

 

Talent gezocht
Misschien heb je zelf de ambitie om een act te laten zien bij 'De Haagse Spot'?
Meld je dan aan via de website: http://haagsespot.nl/
Wie weet zien we jou een keer in De Nieuwe Regentes op het podium.