Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

HALAT SE MAJBOOR / machteloosheid

Het is niet overal rozengeur en maneschijn...

Zo 19 mei | 13:30 GROTE ZAAL | Kaartverkoop via gezelschap

Een spannende én humoristische voorstelling in het Hindoestaans, Surinaams én Nederlands

Wie denkt dat er in elk situatie de dans ontsprongen kan worden heeft het lelijk mis! Het is niet overal rozengeur en maneschijn...

Heb je zin in een avondje humor én spanning? Dan mag je dit aangrijpende verhaal over cutuurverschillen, familiebanden, liefde, passie en ontrouw niet missen! Oude liefde roest niet, door een moment van zwakte en verliefdheid eist het zijn tol tot aan je graf!

Een gescheiden man word verliefd op een weduwe en zij geven zich over aan hun verlangens. Deze situatie heeft grote consequenties voor hun toekomst als de gescheiden man moet trouwen op laste van zijn vader. Een kind dat snakt naar de liefde van zijn vader, een echtgenote die trouw is aan haar huwelijk en zich bedrogen,verlaten en uitgekotst voelt…..Al deze elementen worden smeuïg en op hilarishe wijze verweven tot een spannend én humoristisch blijspel/toneelstuk.

Johnny no 1 is een ervaren producent die al 20 jaar actief is met zijn theaterproducties. Hij behoort inmiddels tot de toppers binnen de Surinaamse entertainment industrie.

Cast: Rajesh Jagernat, Sharmila Ramsoebagh, Tulsi , Natasha Alibux  Sroetie Patandin, Prakash Jankie,Arwien Ramlal-Vinod  en Johnny no 1. Schrijver/regisseur: Johnny no 1

Let op! Hindoestaans, Surinaams én Nederlands gesproken. Meer informatie over Pyara Desh Art International. 

https://www.facebook.com/roy.soeroedjbali

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop op de volgende locaties:
Govinda Tours, Kempstraat 256
KMI Music Bank, Paul Krugerlaan 125
en via Johnny No 1, rahoi@hotmail.com